Wpis z mikrobloga

Dzisiaj na szybko, nawet meme nie przygotowałem, musicie mi wybaczyć przyjaciele ( ͡° ʖ̯ ͡°)

*ZNAMY FINAŁOWĄ PARĘ PERFUMOWYCH MISTRZOSTW W KATEGORII NAJWIĘKSZYCH DZBANÓW TAGU!**

Do finału awansowali:

- Felix90, wygrywając 78:45 z Miskąryżu

- studentskyyy, 80:39 pokonując DonCebulione.

Tym samym top4 zaczęło się zapełniać!

1. ???
2. ???
3. @Miskaryzu
4. @DonCebulione

Kto zatriumfuje w wielkim finale? Czas na ostatnie głosowanie! Głosy oddawać można pod tym linkiem, do jutra do 20:00!

#perfumowemistrzostwa
#perfumy #glupiewykopowezabawy
Pobierz TetraHydroCanabinol - Dzisiaj na szybko, nawet meme nie przygotowałem, musicie mi wyb...
źródło: comment_1623262117xImjb7q4LwO57UOuIVJDUa.jpg
  • 39
@studentskyyy
Obraź mnie chociaż raz porządnie.
Pokaż, że na coś Cię jednak w życiu stać, bo ciągle traktuję Cię jako socjologiczną ciekawostkę i nic więcej.
Pierwszy raz odkąd tutaj jestem, użyje tego jako jakiegoś argumentu, ale zrobiłem dla tego tagu przez niespełna 4 lata więcej, niż Ty kiedykolwiek zrobisz, więc możesz srać na mnie, ale jak już to robisz to zrób to tak, żeby chociaż trochę kolorytu z tego było :)
@dradziak: to całe gówno na tagu jest wynikiem głównie twoich działań, nie przypisuj sobie zasług, nie próbuj się nawet porównać do doktora, który próbuje tu cokolwiek tworzyć, zabieraj swój cyrk i małpy

To wystarczająca obraza

Nie potrzeba cię na tagu żeby się dowiedzieć, że dhi to najlepszy letni zapach (30 minutowa woda z kranu za parę stów)