Wpis z mikrobloga

Czołem mireczki,
Mój #rozowypasek pisze pracę magisterską, której częścią jest ankieta skierowana do nauczycieli wychowania przedszkolnego/wczesnoszkolnego, gdzie wśród naszych znajomych jest deficyt takich odbiorców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W związku z tym chciałbym zwrócić się do was z prośbą, może macie w rodzinie lub wśród znajomych osoby, które są nauczycielami i poświęciłyby 10 minut na wypełnienie ankiety, którą znajdziecie pod tym linkiem

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, a żeby nie pozostać dłużnym wśród osób, które wypełnią ankietę zorganizujemy #rozdajo w którym do wygrania będzie pyszna piccuszka do 50 PLN.
Żeby wziąć udział w losowaniu koniecznie wpiszcie swój nick z wykopu w ankiecie w miejscu "Nick".
Generalnie po 60 osobach, które wypełnią ankietę zamykamy zgłoszenia, wobec tego jest duża szansa na wygraną! :D

źródło: comment_1623245662uJsx4s8o7eCfP4Sjz8ZFUO.jpg
  • 16
@Catmmando: w grupie docelowej, czyli pedagogów wczesnoszkolnych bajkoterapia powinna być znana, bo to część eduakcji pedagogicznej. Inna sprawa, że "znać metodę" to może znaczyć nawet "kiedyś miałem gdzieś slajd z wykładu".
@s3ndr0: obawiam się że skopiesz sobie wyniki bo banda baranów, z poza zawodu wypełni ankietę tylko po to by wziąć udział w losowaniu. Jeden mirek ograł to pozwalając wysłać pustą z samym nickiem z wykopu by mu nie psuli wyników, polecam rozważyć tą opcję póki nie jest za późno
@RKarolR: Wiem, ale generalnie wypełniło już 15 mirków/mirabelek i tylko 3 z tego to trolle, 2 to ewidentnie wypełnione na siłę po pizze bo nie mają pojęcia o czym piszą, więc te wyniki zostaną odrzucone ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cała reszta znacznie powyżej oczekiwań i odpowiedzi z mega zaangażowaniem :)
@s3ndr0: nie jestem nauczycielem wychowania przedszkolnego ani wczesnoszkolnego, chociaż wykształcenie odpowiednie mam:) Pracuję w szkole podstawowej i korzystam z biblioterapii każdego dnia. Czasami wzywają mnie do pomocy nauczycielki z pytaniem "a nie masz czegoś o..." i ja zawsze coś mam:) Mam też nadzieję, że moja ankieta się przyda:)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ubog: Racja, przepraszam, ale nie zdążyłem jeszcze ogarnąć technicznego aspektu losowania, więc jestem zmuszony przełożyć akcję na jutro, mam nadzieję że się nie pogniewacie, ale jutro temat powinien być ogarnięty max do wieczora :)