Aktywne Wpisy
Zastanawialiście się dlaczego każdy użytkownik thermomixa go chwali? W końcu kupił garnek za 6k PLNów jak jakiś senior w sanatorium xD. Mechanizm jest bardzo prosty, o ile część użytkowników thermomixa spojrzy prawdzie w oczy i dostrzeże, że zostali nabrani, to już przyznać się przed innymi, że jest się na tyle naiwnym żeby kupić zwykły garnek za 6k jest niebezpieczne, bo ktoś może tę naiwność wykorzystać.
Podobny mechanizm można zaobserwować w kryptowalutach, gdzie
Podobny mechanizm można zaobserwować w kryptowalutach, gdzie
mookie +204
Sytuacja polskich rodzin w ujęciu dzietności.
Te liczby kłują w oczy i pokazują skalę katastrofy demograficznej jaka już ma miejsce.
Liczba rodzin z dziećmi dramatycznie spadła przez 10 lat, a najgorsze dopiero przed nami.
#demografia #bekazpisu #rodzina #polska #ciekawostki
Te liczby kłują w oczy i pokazują skalę katastrofy demograficznej jaka już ma miejsce.
Liczba rodzin z dziećmi dramatycznie spadła przez 10 lat, a najgorsze dopiero przed nami.
#demografia #bekazpisu #rodzina #polska #ciekawostki
Mój #rozowypasek pisze pracę magisterską, której częścią jest ankieta skierowana do nauczycieli wychowania przedszkolnego/wczesnoszkolnego, gdzie wśród naszych znajomych jest deficyt takich odbiorców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W związku z tym chciałbym zwrócić się do was z prośbą, może macie w rodzinie lub wśród znajomych osoby, które są nauczycielami i poświęciłyby 10 minut na wypełnienie ankiety, którą znajdziecie pod tym linkiem
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, a żeby nie pozostać dłużnym wśród osób, które wypełnią ankietę zorganizujemy #rozdajo w którym do wygrania będzie pyszna piccuszka do 50 PLN.
Żeby wziąć udział w losowaniu koniecznie wpiszcie swój nick z wykopu w ankiecie w miejscu "Nick".
Generalnie po 60 osobach, które wypełnią ankietę zamykamy zgłoszenia, wobec tego jest duża szansa na wygraną! :D
Plus dla zasięgu, bo nie jestem nauczycielem.
Witam wszystkich zainteresowanych, jako iż nie wiedziałem jak losować z nicków to każdy nick biorący udział w ankiecie dostał numer od 1 do 12 (decydowała kolejność zgłoszeń). Zwycięzcą losowania został @Estetykatopodstawa - gratuluję, daj mireczku adres dostawy na PW i prześlij na co tam masz ochotę do szamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Losowanie do obejrzenia here : https://streamable.com/7tl68m