Aktywne Wpisy

jmuhha +32
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
źródło: image
Pobierz

To po co wam Pride Month i z czego jesteście dumni? Przecież piszecie w kontekście Patriotyzmu, że nie możecie być dumni z czegoś, na co nie mieliście wpływu XDDD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlgbt #takaprawda #4konserwy #niebieskiepaski #polityka
Żeby Ciebie d--a bolała
Komentarz usunięty przez moderatora
Odpowiedź poważniejsza: Kolego, jest dwadzieścia pięć po jedenastej. Może zamiast nieudolnie orać lewactwo wyłączyłbyś Wykop i położyłbyś się spać.
Najpierw założyłeś, że każdy gej uważa, że nie można być dumnym z czegoś, na co się nie miało wpływu - a potem wytykasz brak logiki w zestawieniu poglądów, które sam sobie złożyłeś ;)
Trochę chyba orasz siebie ;)
@Sok_Mandarynkowy: Tak jak patriotom potrzebny jest 11 listopada, dumny jestem z tego kim jestem.
@Sok_Mandarynkowy: Bełkotliwa mowa może być symptomem udaru.
@LGirl: Dla kolegi pisanie bzdur i oranie samego siebie jest na porządku dziennym. Zastanawiam się, czy to bardziej masochizm, bo lubi być upokarzanym przez mających więcej działających komórek mózgowych, czy raczej sadyzm, bo zmusza innych do czytania tych wypocin.
@Sok_Mandarynkowy: A ty jesteś kim? Bolcem z dobrym samochodem i zarobkami +10k na B2B?
źródło: comment_1623188580ow4nQq1XS0xBumAoxnBG5h.jpg
Pobierz@Sok_Mandarynkowy: I nie, nie nienawidzę osób wierzących. Tak długo, jak ktoś mnie nie krzywdzi, mam w dupie, w co sobie wierzy, czy to Bóg, czy to czary, czy to jednorożce i smoki.
@Sok_Mandarynkowy: Ale ja naprawdę głęboko w dupie mam, co myśli sobie o mnie niewyżyty frustrat wyzywający gejów i lesby na portalu ze śmiesznymi papieżami. Jeśli cię to podnieca, możesz mnie obrażać, a ja dalej będę nabijała się z katolików głoszących miłosierdzie, a na boku nazywających bliźnich odmieńcami.