Wpis z mikrobloga

Podobno nie można być dumnym z czegoś, na co się nie ma wpływu, bo zostało nabyte w momencie urodzenia, a według was homoseksualizm został nabyty w momencie urodzenia

To po co wam Pride Month i z czego jesteście dumni? Przecież piszecie w kontekście Patriotyzmu, że nie możecie być dumni z czegoś, na co nie mieliście wpływu XDDD

#bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlgbt #takaprawda #4konserwy #niebieskiepaski #polityka
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sok_Mandarynkowy: Odpowiedź poważna: "Duma" jest przeciwstawiana wstydowi, który katolicy miłosiernie wpajają osobom LGBT.
Odpowiedź poważniejsza: Kolego, jest dwadzieścia pięć po jedenastej. Może zamiast nieudolnie orać lewactwo wyłączyłbyś Wykop i położyłbyś się spać.
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy:
Najpierw założyłeś, że każdy gej uważa, że nie można być dumnym z czegoś, na co się nie miało wpływu - a potem wytykasz brak logiki w zestawieniu poglądów, które sam sobie złożyłeś ;)
Trochę chyba orasz siebie ;)
  • Odpowiedz
Trochę chyba orasz siebie ;)

@LGirl: Dla kolegi pisanie bzdur i oranie samego siebie jest na porządku dziennym. Zastanawiam się, czy to bardziej masochizm, bo lubi być upokarzanym przez mających więcej działających komórek mózgowych, czy raczej sadyzm, bo zmusza innych do czytania tych wypocin.
  • Odpowiedz
@Desde: Orasz samą siebie to w swoich ostatnich postach, w których jedyne co reprezentujesz to nienawiść do osób wierzących, ale w sumie nikomu to nie robi, bo na co dzień jesteś tylko nic nie znaczącym odmieńcem, który c---a może i nawet głośno nie powie, co myśli, ze strachu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Desde: A zdawałaś sobie sprawę, że ja obrażając Ciebie i osoby LGBT zachowuję się w identyczny sposób jak Ty cisnąc po Chrześcijaństwie i Chrześcijanach? Przykład jest identyczny, ale jak wiadomo - jedno be, drugie nie xD
  • Odpowiedz
A zdawałaś sobie sprawę, że ja obrażając Ciebie i osoby LGBT zachowuję się w identyczny sposób jak Ty cisnąc po Chrześcijaństwie i Chrześcijanach?

@Sok_Mandarynkowy: Ale ja naprawdę głęboko w dupie mam, co myśli sobie o mnie niewyżyty frustrat wyzywający gejów i lesby na portalu ze śmiesznymi papieżami. Jeśli cię to podnieca, możesz mnie obrażać, a ja dalej będę nabijała się z katolików głoszących miłosierdzie, a na boku nazywających bliźnich odmieńcami.
  • Odpowiedz