Aktywne Wpisy
Apode +108
Goronco +40
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Moja dziewczyna wzięła wolne w piątek po Bożym Ciele (nie każda firma dawała ten dzień za majówkę) i usłyszała od koleżanki, że to niefajnie, że ona wzięła, bo nigdzie nie jedzie, a tak to ona pojechałaby z dziećmi nad morze XD Babka średnio raz na dwa tygodnie jest na kilka dni wyłączona (urlop/l4) a bo dzieci chore, a to dzieci na kwarantannie, a to od dzieci się czymś zaraziła, a to jakimś urlop dla matek, a to wybrała sobie wolne w najgorszy #!$%@?. Jeszcze ma nadwagę i tylko chodzi i stęka jak jej ciężko. Ma dietę pudełkową na 1200 i płacze, że nie może schudnąć, ale codziennie czekolada/pączki na podbicie kalorii.
Czasem bywało tak, że dziewczyna zostawała sama w pracy i miała masę roboty, bo Tymuś się zrzygał i trzeba było jechać do szkoły. I taka ci przyjdzie jeszcze na drugi dzień i powie, że jej ciężko i zacznie narzekać, że pracy dużo XD
#pracbaza #p0lka #gowniak #korposwiat
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sok_Mandarynkowy: dlaczego uważasz że w Polsce (ale i Japonii, Włoszech itd) jest problem dzietności? Co jest złego w tym że ludzie mają mniej dzieci? NIC. Problem jest jedynie z fundamentalnie zepsutym systemem emerytalnym i zadłużeniem państwa.
Ja wiem, że trochę offtop ale mnie to zawsze denerwuje jeżeli ja mam 1 dziecko a nie 5 to jest mój wybór a nie "problem". Rządzącym powinno być #!$%@?
@Sok_Mandarynkowy: zlikwidować zus i inne transfery socjalne, obowiązek edukacji do 18 roku życia oraz wprowadzić prywatną edukację.
@ciemnienie: ok, a zachodząc z drugiej strony - dlaczego to koledzy z pracy mają mieć #!$%@? (na przykładzie tego co napisał OP), tylko dlatego, że któraś pracownica z własnej, nieprzymuszonej woli zdecydowała się mieć dziecko?
@ciemnienie: i znowu ktoś, kto nie miał z tymi dziećmi nic wspólnego, dostanie po łypie. Za nic.
Głupie #!$%@? i zwykła wymówka na #!$%@? życia innym.
Ale bez madek zatruwającym życie innym ludziom mogłoby jak najbardziej.
@ciemnienie: ale ja nigdzie nie napisałem, że chcę żyć bez społeczeństwa. Chcę żyć w społeczeństwie, gdzie ludzie, główną odpowiedzialność za swoje własne decyzje, ponoszą sami, a nie wszyscy inni dookoła.
Z ciekawosci: jaki masz pomysł na rozwiazanie tego problemu?