Aktywne Wpisy
9HYx +764
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +72
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
Stało się, walnęłam pięścią w stół! XD
Po 4 latach chodzenia z pizzą na twarzy postanowiłam wybrać się do dermatologa. Z racji słuchania przez ten czas, że wystarczy przecież iść raz a będzie lepiej albo, że nie trzeba być bogatym, żeby to ogarnąć postanowiłam tę całą drogę udokumentować ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tag do obserwowania/czarnolistowania ->
#wyzwanierozowej
Pierwszą wizytę jak widzicie mam za sobą. Dostałam doraźnie jakiś antybiotyk miejscowo do stosowania, inne bzdety, bo "tradzik" również wychodzi mi na skórze glowy. Dodatkowo mam listę rzeczy do zbadania w laboratorium. 180 zł za wizyte plus 120 zł w aptece. Powinnam dokupić piankę do mycia buzi i krem z filtrem, ale używam jakichś swoich rzeczy i znam się na składach, więc nie widzę sensu, nie doliczam tego do podsumowania (ok. 80 zł)
5.06.21 wydane: 300 zł
#logikarozowychpaskow #tradzik #choroby #wychodzimyzprzegrywu #rozowepaski #przegryw #lekarz
Komentarz usunięty przez moderatora
OK NORMIK
Komentarz usunięty przez moderatora
XD
Komentarz usunięty przez autora