Wpis z mikrobloga

#pytanie chyba głównie do #rozowepaski bo mogą się orientować, a mianowicie jak pozbyć się farby (już takiej zaschniętej) ze spodni? Próbowałem tej metody z lakierem do włosów co w necie znalazłem i nie działa, rozpuszczalnik wydaje się dobrą opcją, ale nie wiem czy bardziej nie zaszkodzę niż pomogę. Materiał jest całkiem wytrzymały bo to bojówki w dodatku moro więc aż tak bardzo się w oczy nie rzuca, ostatecznie może zostać jak jest bo z tym rozpuchem to nie wiem czy jakichś przebarwień nie będzie. Ktoś coś?
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gdziemieztym: A gdzie tam na stacji coś takiego, raczej nie, p------ę kupię przy okazji, byłem w typowo budowlanych pawilonach, pewnie gdzieś dalej by było, ale już nie chciało mi się szukać :p
  • Odpowiedz
@gdziemieztym: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niewykluczone, nie wiem ile to oktanów ma, ale wiedząc jak naród potrafi kombinować to wiesz :) Chociaż ~10zł za 0,5l to się nie pyli, ale może jakieś inne zastosowanie
  • Odpowiedz
@gdziemieztym: Ceny w różnych dziedzinach gospodarki już takie fikoły porobiły, że chyba nic mnie już nie zdziwi, nie mam pojęcia ile to normalnie kosztowało bo nie było mi do niczego potrzebne, a z branżą budowlaną zakończyłem "karierę" naście lat temu
  • Odpowiedz
@gdziemieztym: W sumie to mam to gdzieś bo i tak bym użył do spodni, coś tam przy panelach ogarnął, a tak to zawsze jakieś zastosowanie na działce by się znalazło. Tylko nie chce mi się specjalnie po to cisnąć do casto czy innej budowlanki bo nic blisko nie mam.
  • Odpowiedz