Wpis z mikrobloga

Jak zauważyliście konsekwentnie blokujemy zdjęcia z wypadku w Smoleńsku. Teraz podjęliśmy decyzję o ukryciu również znaleziska z informacją o tych zdjęciach. Abstrahując od tego, że zdjęcia łamią regulamin serwisu, uważamy, że ofiarom i ich rodzinom należy się choć odrobina szacunku i spokoju. Jesteśmy świadomi, że zdjęcia te można bez problemu odnaleźć w Internecie - dlatego niech każdy zainteresowany zrobi to we własnym zakresie, bez publikowania ich na wykop.pl.
  • 157
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@targun: zmasakrowane ciała można zobaczyć na pierwszej lepszej stronie w sieci, tu chodzi o sam fakt jak bardzo niektórym zależy żeby jak najmniej osób je zobaczyło.
  • Odpowiedz
@DrDevil: Teorie spiskowe to specjalnosc tego portalu. Juz mowilem, ze administracja nie kasuje postow o informacji na temat tych zdjec, tylko same zdjecia. Powiedz mi jak mozna zachowac tajemnice skoro najwiekszy polski portal(onet.pl) ma to na glownej stronie??Zreszta sam onet nawet tych zdjec nie pokazuje
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Ponieważ napisałeś, że nie zamierzasz dyskutować nie będę się wdawał z Tobą w polemikę. Ktoś mądry jednak powiedział "mogę się z Tobą nie zgadzać, ale oddam życie za to, żebyś mógł się wypowiedzieć".

Podsumowując, uważam wklejanie zdjęć za totalne dno i świństwo więc tego nie uczynię. Jednak nawiązując do hasła które napisałem: poproszę o bana.

Dziękuję i życzę miłego
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Halo! Pedofilskich i zoofilskich nikt tu nie chce i nikt nie będzie akceptować. Chodzi o to, że materiały znacznie cięższe gatunkowo i bardziej drastyczne regularnie goszczą na głównej, a wam to zwisa. Choćby nieszczęsny Kaddafi. Czemu nie zablokowaliście tamtych zdjęć, albo chociaż krwawych miniaturek, aby nie zbierało mi się na rzyganie przy śniadaniu?!
  • Odpowiedz
@maciek_gi: miniaturki w takich znaleziskach są zastąpione przez +18 - jeśli masz oryginalne, to dlatego, że świadomie podjąłeś kiedyś decyzję, że takie treści chcesz widzieć przy śniadaniu.
  • Odpowiedz
@maciek_gi: Czytanie ze zrozumieniem się kłania, bądź też ja się nie jasno wyraziłem w przeciwnym wypadku byś wiedział, że takowych nie tylko nie umieszczę - ale nawet oglądania ich szczerze odradzam (choć znając siłę ciekawości jest to bezcelowe). Nie będę jednak zaśmiecał mikrobloga dyskusją na poboczny temat.

@maciejkiner: Dziękuję za niespełnienie mojej, być może zbyt pochopnej, "prośby". Widzę, że przez niektórych, jak powyżej, mogłoby to być odebrane jako
  • Odpowiedz
@surlin: Ja czytam ze zrozumieniem tylko ironicznie wyśmiewam się z twojej szczeniackiej potrzeby atencji. 'Nie wkleje zdjęć, ale dajcie bana!!!' - po prostu zlikwiduj konto - będzie jednego gimbusa mniej.

@maciejkiner: Tak czy inaczej, sam chyba przyznasz że to video jest znacznie gorsze:

http://www.wykop.pl/link/918827/wyjatkowe-nagranie-ukazuje-moment-schwytania-kaddafiego-wideo/

Czemu Kaddafiego nie wywaliliście, a Kaczyńskiego tak? Kaddafi to brutalne morderstwo, a Kaczyński - zdjęcia medyczne, bez takiego ładunku emocjonalnego.
  • Odpowiedz