Wpis z mikrobloga

Jak zauważyliście konsekwentnie blokujemy zdjęcia z wypadku w Smoleńsku. Teraz podjęliśmy decyzję o ukryciu również znaleziska z informacją o tych zdjęciach. Abstrahując od tego, że zdjęcia łamią regulamin serwisu, uważamy, że ofiarom i ich rodzinom należy się choć odrobina szacunku i spokoju. Jesteśmy świadomi, że zdjęcia te można bez problemu odnaleźć w Internecie - dlatego niech każdy zainteresowany zrobi to we własnym zakresie, bez publikowania ich na wykop.pl.
  • 157
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maciejkiner: Momencik. Ja rozumiem motywację, ale na głównej nie raz były zdjęcia np. z II wojny światowej. Rodziny ofiar również żyją, ale nie ściągacie znalezisk.

To tylko mała dygresja, bo ja sam osobiście z własnej woli nie wszedłbym w galerię tych zdjęć. To po pierwsze. Po drugie, jest mi po prostu..smutno i współczuję z całego serca wszystkim rodzinom ofiar.

Zdjęliście znalezisko, i jest afera. I będzie jeszcze kilka dni, bo
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Rozumiem, że będziecie konsekwentni i każdy użytkownik wrzucając materiały z wojen i wypadków (np. liveleak) będzie banowany, a znalezisko usuiwane? Chyba nie chcemy tutaj jakiejś niekonsekwencji.
  • Odpowiedz