Aktywne Wpisy
talarzon +144
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Monteskiusz +81
#kdramy #seriale #korea
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z koreańskimi serialami, warto dowiedzieć się, co Cię czeka. A jeśli już dawno zdarzyło Ci się wsiąknąć w tematykę, znasz to wszystko doskonale. Tak czy inaczej, zapraszam na przegląd najczęstszych klisz i motywów znanych z k-dram! /Gaya
Koreański lifestyle: najczęstsze motywy w k-dramach
#seriale #seriale #kdrama #korea
Polecam również obserwować tag - #leniwapopkultura oraz #leniwypodcast
@Slodki_Kaczorek_i_jego_Gorgonzola @elf_pszeniczny @Richard0 @Clear @Farezowsky @MG78 @kolezka1 @pokey @mich_uj @Gaya_Deguchi @17witcher @KaTtrrA @weasel @SweetStud @Neye @jPaolo2 @Blabladoro @Ruski_Metanol @SweetStud @6acek @ZmOoReK @Katsukyun @ZmOoReK @olavolav @pomoc_pomocynka @srodaczwartek @Omatko_znowu @Chrystus @Runalke @
Fajny tekst :)
Ha po jakichś 2 dekadach i setkach obejrzanych tytułów trafiłam chyba tylko na 3 bez romansu! Strangers from hell, Hot Stove League i Psychopath diary :P
Jeśli chodzi o product placement to the King: Eternal monarch jest chyba najlepszym przykładem jak tego nie robić xD W jednym odcinku chyba
i Bad Guys nie ma romansu, także kilka ich się znajdzie :D
ale i w SfH Lee Dong Wook ciągle nazywał Si Wana "Honey" :D
OOo znalazłam ten odcinek ale przed tą sceną chyba jeszcze walnęli reklamę kawy xD
@darjahn: noo XD póki nie nauczyłam się nazwiska postać nazywałam ją Pani Nietoperz XD durne to jest, ale pan morderca jest warty oglądania, uwierz :D
zaczęłam oglądać pierwsz link i jak kurier postawił zamówienie "logiem do kamery" to pizłam śmiechem XD
i nawet wspomniany Lee Min Ho jest XD
XD
Chłopak aktorem jest zerowym, ale jest/był ładny. Są dużo ładniejsi i zdolniejsi od niego a on? No cóż, po CH nazywam go Rurkiem (przez spodnie, które tam nosił), i on z tego co widzę to wszędzie gra Rurka XD
Lee Jong-suk - nope, nie mogę na niego patrzeć, Doktora Strangera wyłączyłam po 2 odcinku :D
Byung wiadomo - klasa, fenomenalny aktor,
Lee Dong Wook - uwielbiam jego Żniwiarza, ale to co wyrabiał w SfH to <3, ta blada gęba, czarne kudły i wyciągnięta ciemna
Nie rozumiem czemu Lee Joon-Hyuk podpadł w międzyczasie miał fajne role
@darjahn: nie bij, ale lubię jego twarzy, nic na to nie poradzę :D
ja i on omijamy się i oboje żyjemy szczęśliwie :D