Aktywne Wpisy
Antybuka +73
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +132
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #leki #medycyna #sen #psychiatria
Odpowiedź brzmi: nie ma XD
Komentarz usunięty przez autora
Kratom akurat też uzależnia. W mojej ocenie nie jakoś strasznie, ale jednak. W końcu działa na receptory opioidowe. Choć nie przeczę, że działa wyśmienicie i jest to dla mnie chyba idealny rodzaj fazy "na co dzień".
@szzzzzz Jeśli chodzi o coś co spełnia Twoje kryteria to na mnie działa w ten sposób konopia przemysłowa, palona z bonga lub w formie przetworów, a najwygodniejsza byłaby pewnie waporyzacja.
Kava kava też
Szczerze to bawiłem się tym chwilę, ale tak naprawdę do końca używałem bardzo małych dawek typu 1,5-2 g maksymalnie, większe ilości wręcz mniej mi się podobały i mnie do nich nie ciągnęło.
Co do zatruć to raczej nie ma tu aż tak dużego ryzyka. Jak to brałem to szukałem jak najwięcej informacji, oglądałem np. filmiki użytkowników ze Stanów, czy czytałem różne fora i okazało się, że niektórzy się tak #!$%@?,
Mi się zajebiście podobał
Zszedłem na nim z kosmicznych dawek kody do 0
Zajebista roślina
Czerwona wieczorem
Tak, próbowałem wszystkich kolorów. Główny podział to: biały, zielony i czerwony.
Biały uchodzi za najbardziej stymulujący, czerwony uspokajający i dobry na spanie, a zielony to taki pomiędzy. Oprócz tego jest też wiele odmian w obrębie każdego koloru, a nawet pomiędzy tą samą odmianą są podobno różnice w zależności od producenta i partii.
Zależy w jakim celu to stosujesz...
@mindrape niestety hehehuana powoduje u mnie lęki
Masz rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To są te 2 punkty widzenia
(
Ale mordeczko, konopia przemysłowa to nie jest typowa normalna hehehuana i zawiera bardzo mało THC(ale moim zdaniem minimalnie odczuwalne) i sporo CBD, które działa właśnie uspokajająco, rozluźniająco i przeciwlękowo. Z normlaną trawą również muszę uważać, bo potrafi mi krzywo wchodzić.