Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
#perfumy
Zepsułem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeanne en Provence - chciałem zrobić sobie odlewkę, złamałem atomizer xD
I moje pytanie - jak to przelać z obecnym stanem? Próbowałem metody z wężykiem, rozszerzaniem strzykawki, z igłami 0.8 i 1.2, niestety za każdym razem nie idzie albo pryska ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ktoś poradzi co mogę zrobić, aby sobie przelać do dekantu i nie skazić przy tym całego pokoju? xD
tekon - #perfumy
Zepsułem ( ͡° ʖ̯ ͡°) 
Jeanne en Provence - chciałem zrobić sobie odl...

źródło: comment_16225617940WP54NhrDAWE8DiuAFd1xT.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tekon:
Kup sobie wężyk, żeby był taki mniej elastyczny, utnij trochę, żeby nasadzić na końcówkę strzykawki, przyłóż mocno do tego ułamanego atomizera i pompuj :D
Powinno dać radę xD
A jak chcesz flakon wyrzucić, to bierz kombinerki i rozwalaj nasadkę/kołnierzyk aluminiowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@dradziak: taki ten wężyk od kroplówki? Jak tak to próbowałem i niestety nie idzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Flaszki nie będę zachowywać, więc jak nie chodzi o wężyk od kroplówki to pewnie będę rozwalać (o ile mam dość dekantów) xD
  • Odpowiedz
@tekon
Kurde, no to chyba po flakonie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja ostatnio musiałem tak zrobić i trochę zabawy było, ale chociaż sok uratowany, tylko na moje nieszczęście 4zł/ml ()
@Lucius
Bez przesady, za 2zł kupisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tekon
Myślałem, że igłą próbowałeś jak
@Jaroslaw_Keller napisał :D
Ja bym jednak najcieńszą igłę wziął, to wtedy jakaś szansa, że wejdzie Ci w wężyk we flakonie nawet :P
Mi właśnie przy Kenzo się tak udało :)
  • Odpowiedz
  • 1
@dradziak: czyli jedna mega cienka i jedna gruba. Łapię ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tym bardziej, że Tobie się udało to może i tu coś się da uratować (ʘʘ)
Fakt, flakonu trochę szkoda, ale na szczęście to nie jest takie drogie jak Twoje cudeńko. A tu za 3 dychy można kupić nowy najwyżej jeden dekant mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 3
@Jaroslaw_Keller: @dradziak: melduję się po próbach z dwoma igłami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety cieniutka nie dała rady ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za to gruba! ( ͡º ͜ʖ͡º) weszła jak ta lala i udało mi się (póki co) wyciągnąć 30ml. Chwilowo przystopowałem, bo muszę dekanty zamówić, żeby resztę przelać xD
Więc dziękuję Panowie za pomoc!
  • Odpowiedz