Aktywne Wpisy
marta_am +21
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +252

#sentino #rap #polskirap #drill #gm2l
źródło: comment_1622458866QiuYfw9jXjVnczYGGCgqY4.jpg
PobierzSento ma multum flow, jest mega wszechstronny, mega melodyjny, czuje muzykę i potrafi śpiewać, muzycznie vnm przy nim wypada jak upośledzony.
xD Sentino to nie ma podjazdu nawet do takiego drewniaka jak Saful a co dopiero do VNMa to raczej ty się nie ośmieszaj typeczku.
@Sweet_acc_pr0sa: no wytłumacz mi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przeciez sentino to ma problem nawet w bit poprawnie wejsc xDDD juz nie mowiac o tym ze brzmi jak bajter kazdego "gangsta rapera", nie dociaga koncowek, sepleni, a lepiej poskladane teksty pisalem w podstawowce na polski xD
jak bys kazal sentino zarapowac pod bicik z "linnie" vnm-a to by
@Sweet_acc_pr0sa: technika to tylko podwójne rymy w każdym wersie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1622474968aT6f5iI41ZK7iYk88U3kZF.jpg
Pobierz