Aktywne Wpisy
mrocznegacie +431
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +113
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
Dlaczego chcesz interpretowac prosta wypowiedz, w ktorej nie ma kompletnie nic do interpretacji?
@cranberry250: Zapopmniales o jednym malym szczegole, podaz robi w tym momencie panstwo, popyt tez istnieje. Wybrales sobie jakis fragment i dostosowujesz sobie ten fragment do swojej wizji.
Nie potrafisz ogarnac calosci.
"Weź kredyt a mieszkanie będą spłacać najemcy".
Ale ona dokładnie tak powiedziała i to nie są jakieś moje wymysły :)
Powiedziała przecież wyraźnie że mieszkania zakupione na wynajem są własnością publiczną
@cranberry250: No tak a ty wyskakujesz z:
Co jest kompletna bzdura.
Komentarz usunięty przez autora
@cranberry250: Wpierw pojda cyganie, bo w koncu bezowym sie bardziej nalezy. Po kilku tygodniach wszystko co ma jakas wartosc sprzedania badz zezlomowania bedzie rozkradzione. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawi mnie czy to na tym socjalizmie się tak upasła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nadal nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego uspołecznienie zakładów pracy jest dobre a szczoteczki do zębów już nie? Skad przeświadczenie ze jeden człowiek może samemu wykonywać dobrze prace w postaci mycia zębów?