Aktywne Wpisy
Glock17 +34
Jaki jest sens życia jeśli będąc facetem ma się ze 170 cm wzrostu?
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
neeet +220
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
zwykle wystarczy tylko ręka, długość siusiaka nie jest tak istotna, dużo bardziej liczy sie ładna buzia, jak testowałem jakieś zabawki to chyba odstraszało to ludzi bo mniej klików
wydaje mi się że częściej takich jak ja tipują chłopcy no i da się na tym zarobić bo ci co targetują dziewczyny to mają sporo klików często ale rzadziej
a juz nie zarabiam bo jak zacząłem brak psychotropy to siusiak nie stawal na zawołanie i musiałem atlas geograficzny mieć przed sobą żeby się dostatecznie podniecic
Właśnie sporo camgirls zarabia więcej na szołapie niż na zagranicznych, bo na zagranicznych jak się nie wybijesz, to zarabiasz grosze, albo w ogóle. A na szołapie wystarczy, że wejdzie jakaś nowa i od