Wpis z mikrobloga

@dzbanerski: póki jest sie bardzo młodym z fajnym brzuszkiem i dużo rozmawiasz to tak
zwykle wystarczy tylko ręka, długość siusiaka nie jest tak istotna, dużo bardziej liczy sie ładna buzia, jak testowałem jakieś zabawki to chyba odstraszało to ludzi bo mniej klików
wydaje mi się że częściej takich jak ja tipują chłopcy no i da się na tym zarobić bo ci co targetują dziewczyny to mają sporo klików często ale rzadziej
@Dispairter: to ja z moją mordą przegrywa nie mam czego tam szukać ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale i tak pytałem tylko z ciekawości, to fajnie, że coś tam zarabiasz. Ja trochę na szołapie siedziałem jako widz i co tam się na męskich działo to masakra. Ale ogólnie szołap to patologia, bo mało która z szołapa potrafi się przebić na zagranicznych. Na szołapie często siedzą camgirls i czekają
@dzbanerski: nie no szołap to niepoważna sprawa bo zarabiasz w złotówkach i masz mniejszy target potencjalnie, jak umiesz się wybijać to wybierasz szerszy target z większą konkurencją już pomijając marże

a juz nie zarabiam bo jak zacząłem brak psychotropy to siusiak nie stawal na zawołanie i musiałem atlas geograficzny mieć przed sobą żeby się dostatecznie podniecic
@Dispairter: rozumiem. Tak czy owak szacun, bo na początku myślałem, że sobie żartujesz. Ja o ile nie mam problemów z wystąpieniami, to nago przed kamerą wymiękam, a raczej dość odważny bywam, jak mi się włączy depersonalizacja i derealizacja.

Właśnie sporo camgirls zarabia więcej na szołapie niż na zagranicznych, bo na zagranicznych jak się nie wybijesz, to zarabiasz grosze, albo w ogóle. A na szołapie wystarczy, że wejdzie jakaś nowa i od