Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Najgorsze jest to, że gdybym myślał to bym już miał zysku ze 100k lekką ręką. Napisałem bota dzięki któremu ludzie mieli gwarantowany zysk 400% i pozgarniali po kilkanaście k płacąc 50$ za bota. Ja sam się bałem i tylko za kilkaset $ wszedłem a wiedziałem, że zysk jest gwarantowany i mogłem brać pożyczkę od bociana spokojnie. Tak jest już od kilku miesięcy. Razem z jednym gościem zaczynaliśmy gdzieś od 1k. On ma teraz 25 a ja 3, bo on wchodził all in cały czas a ja po 20% kapitału żeby nie stracić.
#kryptowaluty
  • 16
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Fangu: Chyba już z 10 pomp tej grupy było, na żadnej nie straciłem, na każdej zyskałem od 50% do ponad 400% tylko małym kapitałem.Ja też tak myślałem, all in to wyzeruję sobie konto i jestem tu gdzie jestem a gościu wchodzący all in jest kilkadziesiąt k do przodu.
@ZADYMIARZ_PL:

to mnie boli, bo mogłem podjąć lepsze decyzje

kazdy z nas żałuje dziesiatek transakcji ktore mogl zakonczyc pomyslniej. Przeciez nawet wiedzac o pomp/n/dump w prosty sposób jestes w stanie stracic kapitał. Ja juz kilka lat walcze z chciwoscia i nadal 1dna na 3-4 transakcje to taka gdzie realizuje zyski na SL niewiele powyzej ceny zakupu. Bo moze jeszcze urosnie. A strategie momentu sprzedazy mam zawsze bardzo dobrze dopiętą.
jestem tu gdzie jestem a gościu wchodzący all in jest kilkadziesiąt k do przodu.

@ZADYMIARZ_PL:

To jest duży błąd myślowy. Nikt nie wiedział co się wydarzy i mogło być dokładnie odwrotnie - Ty byłbyś 20% do tyłu a kolega wyzerowany. Wtedy myślałbyś, że po cholerę ruszałeś takie gunwo.