Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co robić z hajsem? Razem z żoną zarabiamy 40 tys miesięcznie netto po podatkach (wspólnie, ale po równo). Część kasy inwestuje na giełdzie na naszych kontach IKE i IKZE i na amerykańskiej giełdzie za dolary. Mamy zdywersyfikowany majątek w złocie, ETH oraz różnych walutach. Chodzi to że mamy nadwyżki kasy które możemy przeznaczyć na głupoty.
W co byście zainwestowali hajs?
Nie pytam w co byście zainwestowali hajs żeby go
Co robić z hajsem? Razem z żoną zarabiamy 40 tys miesięcznie netto po podatkach (wspólnie, ale po równo). Część kasy inwestuje na giełdzie na naszych kontach IKE i IKZE i na amerykańskiej giełdzie za dolary. Mamy zdywersyfikowany majątek w złocie, ETH oraz różnych walutach. Chodzi to że mamy nadwyżki kasy które możemy przeznaczyć na głupoty.
W co byście zainwestowali hajs?
Nie pytam w co byście zainwestowali hajs żeby go
LonNon +10
Wiecie, gdzie ustawić to aby ładnie zapisywało mi podróże oraz miejsca na osi czasu #google
#kiciochpyta #iphone
Podczas podróży używasz dużo Google Maps?
Może trzeba włączać aplikacje w wybranych miejscach żeby google zczaiło gdzie jesteś w danej chwili i wpisało na oś czasu.
Na iPhonie lub iPadzie otwórz aplikację Mapy Google Mapy.
Kliknij Twoje zdjęcie profilowe lub inicjał Ikona konta a potem Ustawienia Ustawienia.
Kliknij Twoje treści a potem przewiń do sekcji „Ustawienia lokalizacji”.
Powinien wyświetlić się komunikat „Usługi lokalizacyjne są włączone”. Jeśli go nie widzisz, kliknij Usługi lokalizacyjne nie są ustawione na „Zawsze” a potem Lokalizacja a potem Zawsze.
Z brakiem historycznych danych z ostatnich 2
Ja praktycznie zawsze jeżdzę na mapach google wiec nawet jak mam opcje „gdy uzywam” to tych danych jest dosyć sporo