Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +24
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Miguelos +207
No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
Jak przestać się złościć? Głównie przed graniem na komputerze, lub w sytuacji w której się zdenerwuję lub zestresuję jestem w stanie się p--------ć całkiem mocno pięścią w mordę (czasami nawet krew poleci) lub okaleczyć się w inny p------y sposób, ale nigdy przedmiotem. Nie pamiętam kiedy dokładnie to się zaczęło, ale w 5 podstawówce po pewnym incydencie jak kumulowałem całą swoją złość i wróciłem do domu to przystawiłem dłoń do ostrej klamki od szafy i z pełnym impetem podniosłem do góry harując o ostry kant. Da się to jakoś złagodzić? Boję się, że w pewnym momencie stanie mi się krzywda. Nie chcę też za wszelką ceną uderzać w biurko, bo boję się, że zniszczę sprzęt. Psycholog też odpada.
#amok #autoagresja #pomocy #w---w
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60b2a17a34c150000b568d54
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Lubisz w coś p--------ć po robocie? Coś nie przeszkadza? Ja przez przypadek p----------m swoją babkę jak mieszałem kiełbasę na święta. Nie polecam potem życia w rodzinie.
gry - zwłaszcza o rywalizacji - mają wyzwalać emocje, dlatego te wysokobudżetowe od grubych koncernów dostarczają taką rozgrywkę, dźwięki i obraz żeby na maxa cie zirytować i wywołać poczucie bycia zdominowanym, wtedy chcesz wszystko poprawić i popadasz w taką potrzebe samodoskonalenia w gównograch
A poza tym porozmawiaj z psycholem, bo tam się wygadasz i opowiesz dokładnie co się dzieje, a na wykopie
pewnie jesteś duszą towarzystwa i trema jest ci obca?
Musisz po prostu być świadomy tego że ci odbija i powstrzymać autoagresję.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: LeVentLeCri
W sensie masz marzenia zostać supergraczem w CSGO czy innym badziewiu? Marzenia z reguły polegają na chęci osiągnięcia czegoś pozytywnego, a sądząc po tym co piszesz granie w takie gry nic dobrego z tobą nie robi i raczej się to nie zmieni.