Wpis z mikrobloga

Jak jest z ta #arma3 ? Wczesniej sobie sciagnalem alphe, ale niestety przy dosc dobrym configu chodzilo to tragicznie. Optymalizacje poprawili? I z tego co wiem nie bedzie tam DayZ tylko jakies Zombies, prawda to? Oplaca sie kupowac czy sobie lepiej poczekac az bedzie tansze i wyjda jakies patche? #gry
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@funk: U nich jest po prostu skaszaniona optymalizacja i możliwe, że wcale lepiej to chodzić nie będzie niż alpha.

Jak z DayZ to nie wiem, ale ja jednak sobie Armę odpuszczam. Nastawiam się na BF4 :]
  • Odpowiedz
@funk: Standalone ma mieć jakieś tam implementazje, czy tam żeby było po polsku zapożyczenia z Army 3. Póki co jest taka kicha, że odkładają premiere Standalone, bo jak już je wydadzą, to spadnie sprzedaż Army 2. Army 2 nie opłaca się kupować bo lada chwila będzie Standalone i się zmarnuje, z drugiej strony data premiery wciąż nie jest znana.
  • Odpowiedz
@funk: @bart606: @Pankracy911: Nie ma problemów z optymalizacją, tylko z silnikiem bo jest on z pierwszego Flashpointa, czyli ile ma 12 lat? Wtedy raczej nikt nie myślał o wielordzeniowych procesorach i wypasionych grafikach i tutaj leży problem z wszystkimi Armami mimo że bym chciał to nigdy raczej lepiej nie będzie.
  • Odpowiedz