Wpis z mikrobloga

Moze to kontrowersyjna opinia, ale Honoris zachowalo sie po prostu frajersko. Zamiast wyjść z propozycja np bardziej kontrolowanego rematchu, lub nawet przejecia tytułu ale oddania slota na ten turniej dla AGO to nie dosc ze sie tylko osmieszyli to jeszcze pozbawili polski team bardzo duzej szansy na wystep na duzym turnieju po wielu latach. Zaraz TaZ wstawi jakiś płakliwy post na fb, a NEO napisze kolejny esej o CSie i tak sobie dalej bedzie Honoris ciagnelo z nadziejami ze zaistnieja poza polskim podwórkiem.
#csgo
  • 7
  • Odpowiedz
@Poopiesh: Też mi się tak wydaje, decyzja ESL jest bardzo tragiczna ze sportowego punktu widzenia, AGO zmiotło Honoris w finale ESLMP więc szkoda, że to nie oni brali udział w tym turnieju :|

A to pieprzenie TaZa, że super, że jest sprawiedliwość i że zasady są egzekwowane, to bardzo niesmaczne, bo jednak sportowo tamten mecz przegrali...
  • Odpowiedz
@Poopiesh: Również jestem kibicem AGO, ale ja nie miałbym tutaj pretensji do Honoris, które poprostu dostało szansę i chcieli ją wykorzystać. To wina ESL, żeby zamiast wysłać naszego najlepszego reprezentanta, który udowodnił to na serwerze, to wysyłają na ten turniej Honoris, które w tym momencie jest co najwyżej top4 w Polsce, a do finału doszli tylko dlatego, że AGO pokonało Wisłę i Anonymo przed finałem. W dodatku ESL zdyskwalifikował AGO tylko
  • Odpowiedz
@Poopiesh: Najśmieszniejszy w tym wszystkim jest wpis Taza na facebooku, który stwierdza, że no tak przegraliśmy w finale, ale ciężko pracowaliśmy, więc nam się ten tytuł należy.
  • Odpowiedz