Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +58
Jaka jest Wasza topka wszechczasów jeżeli chodzi o ludzi z którymi pracowaliście w IT? Chodzi mi tylko o przebranżawiaczy.
1. Ja w jednym banku w 2017 roku pracowałem z bananem co poszedł na studia budownictwo do Warszawy z bogatej rodziny, mama stomatolog. Gość jarał zioło do potęgi i lubił imprezować. U----ł studia na drugim roku i pełno warunków miał. P------j poszedł wtedy na bootcamp z Javy i przyjęli go wtedy do banku
1. Ja w jednym banku w 2017 roku pracowałem z bananem co poszedł na studia budownictwo do Warszawy z bogatej rodziny, mama stomatolog. Gość jarał zioło do potęgi i lubił imprezować. U----ł studia na drugim roku i pełno warunków miał. P------j poszedł wtedy na bootcamp z Javy i przyjęli go wtedy do banku

blahajo +383
zalety mieszkania na zadupiu: ludzie boją się kas samoobsługowych przez co są wiecznie puste przez co można szybko ogarnąć sobie zakupki nawet jak jest tłum ludzi

#rower
Komentarz usunięty przez autora
@adam-carter: jesteś pewien, że ociera o tę ramkę przedniej przerzutki? Nie masz np. jakiejś osłony łańcucha albo sterczącej pomarańczowej naklejki na przerzutce?
Inna sprawa, że bieg wybrany na kasecie też wpływa na przebieg łańcucha za blatem. Podczas regulacji (zarówno śrubki H i śruby baryłkowej) weź to pod uwagę
źródło: comment_16221233701pqUkLhR8Wqit4XulF2j25.jpg
Pobierzźródło: comment_1622123404yHfvZLfKhLNaHIyhT5JP8v.jpg
Pobierz@adam-carter: którymi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby to coś dawało, to trzeba rozumieć, co się robi.
Regulację przedniej przerzutki na najwyższym biegu robisz tylko śrubą H i naciągiem linki. Baryłką, albo podciągnieciem linki na przerzutce,