Aktywne Wpisy
rudyba +105
Dziewczyna straciła wzrok po wytatuowaniu sobie galek ocznych. Jedno oko usunięte, drugie reaguje tylko na światło. Artykuł o tym, ze tatuażysta zapłaci jej 150 tysięcy odszkodowania. Jest tam tez opisane dlaczego: użył złego tuszu, nie specjalnego do wykonywania tego zabiegu tylko zwykłego, a kiedy dziewczyna zgłaszała, ze przestaje widzieć to olał sprawę i stwierdził, ze to normalne.
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez
Pawci0o +16
Mireczki wytłumaczcie mi, dlaczego w 2023 roku konsola xbox series x sprzedaje się znacznie gorzej, czyli jest zauważalnie mniej popularna od konkurencji w postaci sony playstation 5?
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
Jak wrażenia? Warto to w ogóle próbować?
#narkotykizawszespoko #grzyby #etnobotanika
Poza tym jedzenie jest efektywniejsze niż palenie. Ale z ciekawości można sprawdzić:D Chociaż smak zarówno przy paleniu jak i jedzeniu specyficzny;)
Jak masz cierpliwość to poczekaj do jesieni i sobie pozbieraj, ususz:P Bo 20 euro za 15 czy 30g to chora cenaxD
Pomyślałem, że skoro mam młynek to mógłbym zmielić. Bo wtedy może byłoby więcej tych substancji, bo by nie wywietrzały XD Że może to jest tak jak z kawą, a kawę tylko w ziarnach się kupuje.
Nie jestem zbyt cierpliwy...niestety. Już wolę wydać te kilkadziesiąt złotych teraz
@NoJaAKto: Lemon tek z innymi grzybami się robixD
@NoJaAKto: Jakbyś jadł to 15g jest na jeden mocny trip. Do palenia używałem mniej.
zwyczajnie w ręku spokojnie pokruszysz bez młynków izzi da radę
Hey
Thank you for your message
Since we store big amount of Amanitas and they all are bone dry so they can be really easily crushed and due to this we get a lot of secondary product - powder which was formed naturally. So there isnt a a lot of diference between whole caps and powder
If you have any other questions please
Hmm.. też tak myślałem, ale słyszałem o tych co z octem gotowali lub cytryny dawali.
Ok, dzięki (。◕‿‿◕。)
@NoJaAKto: ja próbowałem mniejszych ilości na początek, te 15g to wziąłem z info innych ludzi, nie wiem czy to dobra dawka na początek. tzn wiem, że niexD
Komentarz usunięty przez autora