Wpis z mikrobloga

@Niemamwiedzy: Na pewno powstanie nowy token w ściślejszej tajemnicy niż ten pierwszy co jest obecnie #hua , jeśli tylko ten token im padnie, za kilka dni stworzą nowy, mają już doświadczenie, wiedzą co i jak to im zajmie max kilka godzin stworzenie nowego scam tokenu.
  • Odpowiedz
@kryptodetektyw: Dokładnie tak. Dlatego czeba nawoływać żeby nie wydawać na ten lub jemu podobny shit nawet złamanego grosza.
Do momentu do którego ludzie będą im przelewali jakikolwiek hajs to gówno im się będzie opłacało. Tylko brak popytu jest w stanie ich wyrugować z rynku.
  • Odpowiedz
@kryptodetektyw: Polska wersja WarOnRugs xD Może zrób jeszcze swojego tokena, wmawiaj ludziom, że to nie scam, a potem walnij rug pulla?
Bo widzę, że niektórym żal dupę ściska, że jednym ruchem można 100k przytulić :D
  • Odpowiedz
  • 0
Macie pewność że to scam? Trzymam to 2 tygodnie, cena wzrosła 5krotnie nawet uwzględniając obecny dołek, momentami miałem 20 krotną przebitkę :D atmosfera jest jednak niepokojąca, wypłaciłem 2 krotność wkładu początkowego, reszta niech leży, albo pójdzie to w stronę zera jeśli to rzeczywiście scam albo to the moon ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Wlodix: serio wierzysz że cokolwiek z tego wypali? Dev team gotuje żabę i co jakiś czas wypłacają kasę. Do tego te wszystkie memo-plakaty z elonem na Twitterze które udostępniają xdd
Token o pomocy psom a do tej pory nie zrobili nic, żadnego ruchu w tym kierunku by urealnić chęć pomocy zwierzakom. Kupno karmy czy chociażby wyprowadzenie psiaków że schroniska na spacer.
Wspomnij devom by się pokazali publicznie to odpowiedzą ci
  • Odpowiedz
@Wlodix: scam ja się na to dałem nabrac ale za drobne jeśli jeszcze raz odbije to uciekam. Raczej nie urośnie to nigdy solidnie ponieważ twórcy mają od cholery tokenów i nie potrafią sobie dać na wstrzymanie, jeśli urośnie to zaraz spadnie o połowę bo wypłacają. podejrzewam też że na koniec chcą zawinąc się z kasą i po projekcie.
A te plany na przyszłość obstawiam za blef
  • Odpowiedz
  • 0
@Ashby @anonanonimowy321 wiadomo że nie liczyłem że to będzie coś poważnego, raczej kolejny shitcoin ale myślałem że twórcy podejdą do sprawy bardziej ambitnie i wzrosty sięgną dziesiątek tysięcy % zanim się wycofają. Coś jak shiba czy safemoon. A tymczasem wyszło po polsku, założenia podobne ale skala inna ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wlodix: twórcy usilnie próbują przekonać innych że rozwijają projekt by przyciągnąć nowych ludzi, widzą że robi się smród to powoli podkulają ogony i liczą kasę
  • Odpowiedz
  • 0
@Ashby tak jest, widać to coraz wyraźniej, nic z tego nie będzie, szkoda jak zwykle tych co weszli na górce. Ja się czesciowo scashowalem i wrzucę w #hodltoken jak cena trochę spadnie.
  • Odpowiedz