Aktywne Wpisy
kamil-tika +42
Zazwyczaj co sobote lece w miasto z ziomkami na jakies piwko itd. przez co sporo przesiaduje w roznych knajpach i mam jedno przemyslenie z tym zwiazane. Praktycznie co tydzien w kazdym lokalu obserwuje, ze jest minimum jedna lub dwie pary w skladzie murzyn + polka. To sie dzieje tydzien w tydzien jak ruszam w miasto i ide gdzies do knajpy a nie, ze raz na jakis czas cos takiego sie zdarza. Nigdy
plusem-wyklety +16
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
Wczoraj w Kebab Pasja na Kazimierzu była promka z #ubereats na Super Rolo 1+1 mając kupon 30/45 i dobiorąc Sevret można było miec 2 największe kebaby i taki rożek w frytkami i mięsem ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedno super rolo miało z metr i ważyło chyba z 1,5kg
Komentarz usunięty przez moderatora
Pisze dlatego ze warto obserwować promki 1+1 na uberze mając 30/45. Wczoraj nie miałem możliwości nie każdy żyje tylko telefonem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jak ktoś chce kod 30/45 dla nowych to priv
@matnos: To teraz popatrz na ceny mięsa i zastanów się z czego to musiało być zrobione w tej cenie.
29 złotych dla klienta końcowego, minus zysk, energia, podatki, ile ich to kosztowało? Dychę maks?
Komentarz usunięty przez autora