Wpis z mikrobloga

tak sobie przeglądam tego mikrobloga i widzę że niektórzy z was dalej grają na gitarach - ja p------e przecież mamy rok 2013, a nie 1960... #gorzkiezale
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gamxx: co ma być niby takiego dowartościowującego w d-----------u kucom i innym dadrockowcom? ja tutaj jestem po to żeby ludzie zrozumieli jakim plebsem są i że mają wybór (i nie chodzi mi tylko o muzykę), a nie po to żeby podwalać "BO MU D-----------M". jeżeli w ogóle przeszło ci przez myśl coś takiego jak d-----------e innym z powodu bycia zaślepionym/otumanionym to gratuluję pomysłu, bo to jest jak znęcanie się nad
  • Odpowiedz
@andrzej_potrafi: chyba ci sie p---------y konta. @Liturgia: czy co

po prostu beke mam z ludzi ktorzy startuja z misja ewangelizacyjna bo poznali kilka zespolow, taka postawa jest typowa wlasnie dla tych ktorzy c---a jeszcze widzieli ale juz niezdrowo sie podniecli tym ze sa niezal i k---a tera bede nawracal fanow pidzamy p---o na prawdziwa muzyke haha tylko po co. dobra uznajmy ze jestescie fajni i znacie wszystko od
  • Odpowiedz
@Gamxx: tak, na przykład tacy neofici jak nehan czy durszlak, co dopiero co poznali niezal co nie? nie wspominając już o warnie który ma trollkonto na cele nawracania innych
  • Odpowiedz
@Gamxx: No widzisz, taka jest właśnie różnica - jedni idą do przodu, a inni przez całe życie tkwią w tym samym bagnie. Piękna dekonstrukcja mojej postaci już nigdy nie będę nikogo wyzywal w internecie
  • Odpowiedz