Wpis z mikrobloga

@Psylon: Za mocny komentarz napisałem, chodzi mi o to że za każdym razem jak coś jest z polski, pojawia się polak który musi się tłumaczyć nawet za jogurt, ani to nie jest jego produkt, a marketing to zostawcie firmie danon bo wygrali tym zdjęciem na reddicie.
  • Odpowiedz
Dziwne, wygląda na to, że Danio wycofali z UK, wcześniej normalnie były dostępne. Fanpage Danio UK na fb ma 58k lajków

@Adrian_: Patrząc na ten fanpage to wygląda na to, że Mały Głód nie był częścią komunikacji na tamtym rynku. Sam Mały Głód to czysto polska koncepcja i w sumie nie wiem czy poza Polską był stosowany (chociaż coś mi się kojarzy Holandia albo Dania) ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
Prosta sprawa się wydarzyła, danio miało neutralny wygląd, ale widoczne wycofali markę bo nazwa mało angielska. Morrison kupuje od dystrybutora, który sprzedaje zwykły polski produkt z angielska nalepka. Pewnie Danone UK nie jest nawet z tym powiązany, tak jak w Polsce sprzedaż fanty exotic czy napojów Mars.
  • Odpowiedz
@Rudix: ale się zesrałeś polaczku. Jedyną zakompleksioną osobą tutaj jesteś Ty.

Ktoś stwierdził

w Polsce jesteśmy obeznani z tą "postacią" z reklam i nie wygląda ona dla nas dziwnie, ale na wyspach "mały głód" nie występował jako element kampanii reklamowej, więc tak z dupy na serku rzeczywistoście wygląda dziwnie

A Ty już się wywyższasz. A Danone nic nie wygrało żadnym ruchem. Na jogurciku są polskie napisy, to jest polski produkt importowany
  • Odpowiedz
@Prezydent-Camacho: ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็ ็็็็็็็็็็
  • Odpowiedz