Aktywne Wpisy
p0melo +42
Najlepszym dowodem na to jak zyebana jest branża IT są zarobki wszelkiej maści biznes analityków, scrum masterów i product ownerów. Najczęściej to są osoby nietechniczne, ludzie po socjologiach, kulturoznawstwie, psychologii, a ich zarobki równają się zarobkom inżynierów programowania. Dlaczego prawie nigdy nie spotkałem się z tym żeby osoby na tych stanowiskach miały background tech?
Widełki dla Seniora Developera 18-23k
Widełki dla analityka po Socjologii 17-22k.
Senior developer ma rekrutację 1,5h jak egzamin kwalifikacyjny, na
Widełki dla Seniora Developera 18-23k
Widełki dla analityka po Socjologii 17-22k.
Senior developer ma rekrutację 1,5h jak egzamin kwalifikacyjny, na

Chilli_Heatwave +25
#raportzpanstwasrodka
Dave (były Phanny) już zaręczony w mniej niż rok xD, jego partnerka obchodziła 23 urodziny parę dni temu.
Dave (były Phanny) już zaręczony w mniej niż rok xD, jego partnerka obchodziła 23 urodziny parę dni temu.
źródło: temp_file9217773559474930430
Pobierz

Ktoś mi przypomni, ile to Niemcy ostatnio przyjęli setek tysięcy emigrantów w trwającym kryzysie emigracyjnym???
Cóż, w jego opinii widocznie ciągle za mało... ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gość jest, jak z tego kawału-mema. "Ale wiesz, że ton nie był jeszcze prawdziwy socjalizm...", a na rysunku same czaszki!
Tacy jak on, zawsze będą próbowali od nowa go wprowadzać...(-‸ლ)
I właśnie dlatego marksizm, to jest prawdziwy rak społeczeństwa. Nigdy nie przestanie toczyć umysłów takich dzbanów, jak Kowalówka.
Siedzi taki przy sojowym latte i wymyśla recepty, jak na siłę zbawić świat. Jak mnie tacy ludzie wkur....
A tak już w ogóle na koniec, to chętnie zobaczyłbym oficjalne statystki, ilu do tej pory Angela przyjęła, a ilu z nich podjęło jakąś pracę. Posiada ktoś?
#bekazlewactwa #razem #lewackalogika #neuropa #4konserwy #takaprawda #emigracja #twitter #lewica #ciekawostki #niemcy #konfederacja
źródło: comment_1621728415LyGTCifVTmNeQXUjdXeoVf.jpg
PobierzA jeśli to prawda (ok, czasem się przytrafi takie kuriozum), to kto bierze niemowlaka na jakiś bieda ponton... Nie wierzę, że rodzona matka...
W Libanie, Jordanii, Kenii są za to miliony uchodźców, którzy szukają lepszego życia, mogliby pracować, a zamiast tego marnują czas w obozie. Dajmy im ścieżkę legalnej, uporządkowanej, bezpiecznej imigracji. Samolotem,
źródło: comment_1621759529pGnydYP6CqKAdXYqgYMLvK.jpg
Pobierz@szunis: socjalizm, marksizm, Niemcy przyjęły już dużo imigrantów.
Cypr Północny zrobił sobie biznes że ściągania na płatne studia imigrantów z Afryki, ma już ich koło 40 tysięcy - to połowa wszystkich studentów w tym niby kraju z 300k mieszkańców. Imigranci łapią się na cypryjską pułapkę, bo mają nadzieję, że z ziemi teoretycznie unijnej będzie im łatwiej trafić do
Nie. Nie o to się zesrałem do Kowalówki. Zesrałem się o to, że on przyjmowałby wszystkich jak leci. Przyjmowałby bez głowy i planu, jak to zrobiła Merkel ostatnimi czasy.
Przyjmowałby, bo jego lewicowa dusza mu tak mówi.
A trzeba to zrobić z odpowiednim planem, nawet takim jak Ty przedstawiłeś.
Europie są potrzebne ręce do pracy. Są potrzebni wykwalifikowani pracownicy. Są potrzebni ludzie, którzy chcą przyjechać i pracować, a nie jak 90%