Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Czy rodzaj męski naprawdę jest takim dnem? Czekam na spermiarskie komentarze( ͡° ͜ʖ ͡°)
#spermiarzalert #stulejacontent #przegryw #patologia #sexkamerki
S--------j. Nikt tutaj tego nie kupuje, bo jednak mamy godność do samych siebie nawet jeżeli inni nie mają do nas.
W każdym razie s----------y robią to dla interakcji, ich zdaniem unikatowej. Na tyle potrafią się oszukać że nie wiedzą że zdjęcie zostanie rozesłane do połowy świata l z tą samą wiadomością.
@galileon: tylko nie na EA Sports, tam niech im odrzuca transakcje