Aktywne Wpisy

Lewusx +686
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Teuvo +95
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
lata mijają a windows wciąż to samo g---o
lata mijają a windows wciąż to samo g---o

To znaczy ja mieć, bo piesek już nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajnie jest mieć pieska, 10/10, polecam motzno ʕ•ᴥ•ʔ
#psy #pokazpsa #pieseklenek
źródło: comment_1621601410yN8z5SXF6DZrdhEAPYooIe.jpg
Pobierzźródło: comment_1621601452jiY5ADNkePRmIFAedHjmPK.jpg
PobierzAle dobry jesteś, serio, 15 kilo psa przed kolano, s------l lol, nie chcę wiedzieć co powiedziałbyś o kaukazie, albo innym dobermanie xD
https://www.wykop.pl/link/6093701/piesel-razony-pradem-i-reakcja-osiolka/
źródło: comment_1621603306QoXgUfCiTtPguThoQlMeQ6.jpg
Pobierz@dopeboiYSL: no, fajny taki, kompaktowy, a zębów ma tyle samo he he he smark (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Rozpierpapierduchacz: czym gryźć też (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@matra: a bić się umie? Bo jak na nią patrzę to mi się bokser przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XD
ale do boksera to mi jej proszę nie porównywać (づ•﹏•)づ
P - people
U - use
N - no
I - intelligence
A -at all.
źródło: comment_16216079892M2LU81d5hXPaVgRVwPixm.jpg
PobierzPiesek zabijaka, ale zwykła obroża zbyt okrutna ( ͡° ͜ʖ ͡°)