Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1320
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +100
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
#bekazlewactwa #urojenialewakoidalne #neuropa #4konserwy #bekaztwitterowychjulek #heheszki
@ghostface: Tak stosować rodzaj żeński. Czy jeżeli uznam, że jestem królem to będziesz się do mnie zwracał „wasza królewska mość” albo po prostu „panie”?
@Ketonowy: Kolorek tylko na 12 miesięcy dostałem.
@ghostface: Właśnie udowodniłeś, że sam jesteś zacofanym wsiokiem skoro nie potrafisz obejść się bez argumentu ad persona. Zatem nie ma sensu z Tobą dalej dyskutować. P.S. Kultura oraz zasady języka
,,o ale akurat w języku polskim nawet jak powiesz bezosobowo "osoba" to mówisz w języku żeńskim,,
Prawda, ale to nie ma nic wspólnego z tematem tej dyskusji i tym, że do określenia osób nie binarnych i transpłciowych istnieją osobne zaimki, również w Polsce.
nie, bo twoja opinia nie jest tym samym co opis zjawiska na świecie i informacji jak dostosować słowa do języka polskiego.
@Mirrak: A masz jakiś link do mniej tęczowych stronek? XD