#pracbaza #korposwiat #przemyslenia Nie sądziłem, że składanie wypowiedzenia będzie tak emocjonalne u mnie ( ͡°ʖ̯͡°) Wyobrażałem sobie, że wyślę mail i tyle, a ja tymczasem od wczoraj przezywam jakbym maturę miał pisać ;) Mimo wszystko trzeba po paru latach w tym samym grajdołku coś nowego zacząć :)
@DarkZizi: Zauważyłem, ze rynek sie mocno ruszył w ostatnich 1-2 miesiącach, nie wiem jaka branża u Ciebie, ale polecam dużo czasu spędzić na LN - feed u rekruterow potrafi zawierac naprawde fajne oferty
@DarkZizi: Przekroj firm jest tam ogromny, wiec mysle ze niemal kazdy moze znalezc cos dla siebie - mala porada jesli chcesz - wybierz firmy gdzie bys chcial pracowac i zapros do kontaktow rekruterow/hr/ i albo przejrzyj ich feed albo napisz, ze chciałbyś tam pracować :)
@Euphor: Też ciekawe podejście, ale ma magazyny albo do sklepów internetowych zbytnio nie ma tam ofert. Tam to szukają tylko programistów analityków. Ludzi po studiach itp
@DarkZizi: Tak, ale nie do końca :) ja mam oferty tylko z korpo, bo takich szukam, ale zrobiłem szybki test - w zakładce „jobs” (mam akurat angielska wersje LN ze względu na keywordsy) i z ostatniego tygodnia stanowisko „magazynier” w PL pokazuje 764 wyniki :) + dodaj oferty z feedu i masz zabawę w wysyłanie aplikacji na kolejne wieczory ;)
Nie sądziłem, że składanie wypowiedzenia będzie tak emocjonalne u mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wyobrażałem sobie, że wyślę mail i tyle, a ja tymczasem od wczoraj przezywam jakbym maturę miał pisać ;)
Mimo wszystko trzeba po paru latach w tym samym grajdołku coś nowego zacząć :)