Wpis z mikrobloga

Kurdebele mirasy parę dni wakacji u rodziców to jakiś koszmar. kuzyn mojego starego jest trochę szalony był kiedyś w szkole oficerskiej i tam miał jakiś wypadek #!$%@? się na niego amunicja jak ciężarówką ze swoim plutonem jechał na poligon. poszedł na rentę fw stopniu kapitana w młodym wieku i mu się #!$%@?ło z wolnego czasu. Jest wielkim fanem Edyty Bartosiewicz i starym kawalerem xD uwielbialismy go trolowac ze starym i w piątek na wudke tam wpadlismy.

Mieszkanie to wczesny gierek meblościanki pawlacze itd. Pijemy pijemy mój stary też był w szkole oficerskiej to wariat też. obaj mają wąsy tak tylko dodam xD pijemy zremy i żyjemy moj tate już ma we łbie i tylko pod nosem ale tak że każdy usłyszał

edyta bartosiewicz to stara raszpla i alkoholiczka xD

Na co kuzyn starego

coś ty #!$%@? powiedział ty dupo z wonsami?

Ojciec

co gienek głuchy jesteś edyta bartosiewicz to stara #!$%@? i alkoholiczka

Na co kuzyn wąsów jak nie zrobił skoku przez tą ławę jak jakiś superman i nie zgarnoł mego starego do parteru. nigdy czegoś takiego nie widziałem jak w filmie. ci od razu zaczęli uprawiać zapasy na dywanie jakieś furkotanie sapanie i chrobotanie xD dwóch byków jakieś fikoły #!$%@? iście szampański widok. raz jeden #!$%@? w meblościanke to tylko kryształy dzwonily. co chwila jeden drugiego za wasy ciagnie i sie nimi stykaja. moja matka w lament pies szczeka ja ze śmiechu rzygam prawie a ci dalej sapią i się za szelki ciągną dwa stare dziady. Trochę to wyglądało jak zapasy dwóch świętych Mikołajow po robocie xD

Stary założył kuzynowi dźwignię i już go prawie ma ale do akcji wkroczył pies porucznik (tak miał na imię xD) i #!$%@?ł mojego starego w dupala aż ten kwiknoł. Kuzyn obiera kierunek na pawlacz a każdy wiedział co tam ma. pistolet tokariew tt. Ja tylko biorę sofixy w łapę biorę starego jego makalony matka już na dole i #!$%@? do naszego poloneza caro. podczas drogi ojciec sapal i tylko skwitowal

no bo to prawda, że ona alkoholiczkom jest tak staszek mówił

Nie skomentowałem tego tylko wyobrazilem sobie zeznania na policji ze się moj stary z jego kuzynem pozabijali o Edytę bartosiewicz xD ale faza ja pierdykam

#historiewujkaabera #wujekaberopowiada
  • 35