Aktywne Wpisy
kamil-tika +12
dddobranoc +217
Apropo wypadku w Krakowie.
Ta Sylwia cała to też jest niezłe ziółko, jeździła sprzątać domy za granicę i zawinęła dziadkowi Maseratii, które jej pomógł Kuzaj rejestrować w Krk (miał wtedy salon aut Kuzaj Sport).
Jest dużo artykułów, te najbardziej agresywne były banowane przez dział prawny Sylwi.
https://dziennikpolski24.pl/krakow-spor-o-biale-maserati-warte-237-tys-zl-sylwia-p-twierdzi-ze-dostala-je-w-prezencie-sad-na-razie-przyznaje-jej-racje/ar/c1-15515377
Ona sama #!$%@? po Krakowie, zresztą są różne nagrania. Mnie prawie kiedyś zepchnęla z drogi jak sunęla swim ówczesnym Audi R8 jakieś 200+ obwodnicą.
Wyśmiewali
Ta Sylwia cała to też jest niezłe ziółko, jeździła sprzątać domy za granicę i zawinęła dziadkowi Maseratii, które jej pomógł Kuzaj rejestrować w Krk (miał wtedy salon aut Kuzaj Sport).
Jest dużo artykułów, te najbardziej agresywne były banowane przez dział prawny Sylwi.
https://dziennikpolski24.pl/krakow-spor-o-biale-maserati-warte-237-tys-zl-sylwia-p-twierdzi-ze-dostala-je-w-prezencie-sad-na-razie-przyznaje-jej-racje/ar/c1-15515377
Ona sama #!$%@? po Krakowie, zresztą są różne nagrania. Mnie prawie kiedyś zepchnęla z drogi jak sunęla swim ówczesnym Audi R8 jakieś 200+ obwodnicą.
Wyśmiewali
Mieszkanie to wczesny gierek meblościanki pawlacze itd. Pijemy pijemy mój stary też był w szkole oficerskiej to wariat też. obaj mają wąsy tak tylko dodam xD pijemy zremy i żyjemy moj tate już ma we łbie i tylko pod nosem ale tak że każdy usłyszał
Na co kuzyn starego
Ojciec
Na co kuzyn wąsów jak nie zrobił skoku przez tą ławę jak jakiś superman i nie zgarnoł mego starego do parteru. nigdy czegoś takiego nie widziałem jak w filmie. ci od razu zaczęli uprawiać zapasy na dywanie jakieś furkotanie sapanie i chrobotanie xD dwóch byków jakieś fikoły #!$%@? iście szampański widok. raz jeden #!$%@? w meblościanke to tylko kryształy dzwonily. co chwila jeden drugiego za wasy ciagnie i sie nimi stykaja. moja matka w lament pies szczeka ja ze śmiechu rzygam prawie a ci dalej sapią i się za szelki ciągną dwa stare dziady. Trochę to wyglądało jak zapasy dwóch świętych Mikołajow po robocie xD
Stary założył kuzynowi dźwignię i już go prawie ma ale do akcji wkroczył pies porucznik (tak miał na imię xD) i #!$%@?ł mojego starego w dupala aż ten kwiknoł. Kuzyn obiera kierunek na pawlacz a każdy wiedział co tam ma. pistolet tokariew tt. Ja tylko biorę sofixy w łapę biorę starego jego makalony matka już na dole i #!$%@? do naszego poloneza caro. podczas drogi ojciec sapal i tylko skwitowal
Nie skomentowałem tego tylko wyobrazilem sobie zeznania na policji ze się moj stary z jego kuzynem pozabijali o Edytę bartosiewicz xD ale faza ja pierdykam
#historiewujkaabera #wujekaberopowiada
Pozdrawiam.
@Aberworthy: wszystko Ci wybaczę ale to?
->#!$%@? się błędów w głupich historyjkach, które są robione specjalnie
serio?
@Aberworthy: KWICZ JAK ŚWINIA, KWICZ!