Wpis z mikrobloga

#ps3 #saintsrow3 Jest ktoś chętny, żeby pomóc przy kradzieży aut i wybiciu ludzi z listy? Mam problem z łodzią wojskową :P
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KORraN: Może jest szansa, wiesz że są dwa zakończenia w grze nie? musisz ocalić Shaundi (:*) i będziesz miał kontakt ze STAG, tam będą mieli dużo sprzętu latającego więc jest duża szansa na wyrwanie jakichś kółek, spróbuj to. A jak się nie uda to zostaje dołączenie do kogoś kto pograł trochę i ma odblokowany STAG :/
  • Odpowiedz
@Liquid_Snake: Oba zakończenia zaliczone... Zostaje szukanie innego gracza. Ale nie widzę tu opcji dołączenia do losowego gracza, a w czasie rozgrywki sporo razy inni do mnie chcieli dołączać (ale z reguły mieli cheaty i ich kickowałem...). Więc jak to jest?
  • Odpowiedz
@KORraN: Nie wiem jak z dołączaniem bo ja tego nie miałem, nikt nie dołączał do mnie, spytaj kogoś w mirkolidze lub tagu psplus czy grali trochę to byś wbił zakosić to auto. Gra jest dobra i dziwie się że nikt tutaj poza nami nie wspominał o tej grze.
  • Odpowiedz
@Liquid_Snake: Problem z głowy. Okazało się, że nawet po ukończeniu gry na środkowej wyspie jest plac ze sprzętem STAG :) Info znalazłem na reddicie, bo ktoś miał taki sam problem jak ja. A co do małej ilości graczy - może inni już dawno skończyli grę? :P
  • Odpowiedz