Aktywne Wpisy
mickpl +1596
cytmirka +207
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Julki:
Wychodzi na to, że jak zwykle jedynymi siedzącymi i pierdzącymi w stołek są wykopowe prawaczki #50kopiejekzawpis
#neuropa #bekazprawakow #izrael #palestyna #wojna #julka
julki wychodzą
@Radek41: oni byli na licznych protestach pod hasłem #pieklomezczyzn
#pieklomezczyzn
Julki też są na marszach walczących o prawa mężczyzn. Np. postulujących uznania związków dwóch mężczyzn.
@Ordo_Publius: <3 #pieklomezczyzn #lgbt
Albo to była Barbara Nowacka, która domagała się możliwości aborcji płodów z wadami letalnymi, coś mogłem namieszać. Mało orzechów jem, pamięć gorsza.
@Radek41: Protestują w sprawie powstania kraju opartego na szariacie, gdzie jako kobiety miałyby status wyłącznie rozpłodowej świni z chowu klatkowego. A homoseksualiści, których rzekomo praw bronią byliby wrzucani na 10 lat do więzienia za stosunek z innym mężczyzną. Do tego na podstawie jakichś antysemickich urojeń o 'okupowanej Palestynie'.
Naprawdę jest się czym chwalić ( ͡° ͜
@Radek41: a ktoś miał co do tego jakiekolwiek wątpliwości? Przecież te pryszczate trolle mają głęboko w dupie jakiś tam Izrael czy jakąś tam Palestynę. Oni po prostu uwielbiają walić w Julki (czyli osoby o poglądach liberalnych) i nie przepuszczą żadnej okazji, nawet najbardziej absurdalnej, żeby to robić. A jak okazji nie ma, to sobie coś
@amantadeusz: Dokładnie tak są traktowane żydówki przez swoich ortodoksyjnych mężów. Seks dozwolony jest tylko przez prześcieradło z dziurą na cipe żeby mąż nie widział żony nago. A ja żydówka ma okres to nie powinna spać w tym samym łóżku co mąż żeby go nie podniecać. To się nazywa traktowanie kobiety jak zwierzęcia rozpłodowego
- takich ludzi jest kilka procent w społeczeństwie
- nie maja za sobą żadnej mocy prawnej. Izrael gwarantuje kobietom równość płci taką samą jak w Europie. Jeśli kobieta będzie do czegoś zmuszana przemocą, może iść i zgłosić sprawcę na policję/do świeckiego sądu stojącego ponad
Nie ma to jak popierać totalitarną władzę Hamasu będąc lewicowcem. Jak widać antysemityzm ważniejszy od praw człowieka.
#pieklomezczyzn
Julki też są na marszach walczących o prawa mężczyzn. Np. postulujących uznania związków dwóch mężczyzn.
@Ordo_Publius: Wydaje mi się że to był sarkazm bo przecież żadne z nich się przecież nie ruszył z piwnicy.
Komentarz usunięty przez autora
One walczą o prawa LGBT, w tym mężczyzn. I nic więcej. Sam mam lewicowe poglądy, ale kobiety akurat nie walczą o prawa mężczyzn. Niektóre popierają, ale nie na tyle, aby o nie walczyć. Ot, taka różnica pomiędzy mężczyznami a kobietami.