Wpis z mikrobloga

@Tive00: s co, źle ci? Przecież kawalerkę 19m sobie kupisz za pół miliona bo ci państwo da troszkę wkładu xD k---a co za głupoty. Pewnie idą do przedszkola i proszą dzieci żeby im program pisały xD
  • Odpowiedz
Gdzie polecacie się przeprowadzić?

@Tive00: Portugalia, Hiszpania, Włochy albo te wszystkie smutne wysepki na morzu Śródziemnym i praca zdalna w IT. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tak d--y nie ruszysz, jak 90% tych co tak p------i po każdych wyborach

@exile17: w jakiej ty bance zyjesz? u mnie pol znajomych wyemigrowalo juz. Nie emigruja tylko ci co ziemie/nieruchomosci/biznes po rodzicach maja
  • Odpowiedz
@Vittel: ja mam ziemie w polsce a jestem juz w trakcie przeprowadzki od jakiegos miesiąca, tylko system pracy mi troche to utrudnia ( ͡° ͜ʖ ͡°), dzisiaj po przeczytaniu skrótów z tego gówna ciesze sie ze podjąłem taką decyzje.
  • Odpowiedz
@exile17: w tych 9 znajomych, sa ludzie ktorych partner/brat/rodzic jezdzi za granice, albo mieli stale zdrodlo dochodu (ziemi/nieruchomosci/biznes), jednak od roku szala sie przechylila mocno gdy mlodzi nie moga jak dorobic na kelnerstwie i innych gowno robotach. Naprawde, albo zyjesz w swojej bance znajomych, albo nie chcesz widziec skali problemu
  • Odpowiedz
@exile17: 90 nie ruszy, ale 10 tak. I tak przy kazdej podobnej okazji. Nie bez powodu skomlą, żeby lekarze i pracownicy medyczni wracali.

Zaraz o IT i specjalistów będą skomleć.
  • Odpowiedz