Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +934
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
President_Hubert +66
- Od dziś nie musicie nosić maseczek na powietrzu! - lud w euforii! -Ale zobaczcie za to co za g---o wam zaserwujemy. - no ale bynajmniej maseczki pozwolili zdjąć!
( ಠ_ಠ)
@ardan95: oj chyba malo w internetach przebywasz :P
ale czuję, że będzie klasyk: nowe podatki dla pracujących i jakieś socjale dla biedaków
@tekon: btw mozesz podlinkowac do rozporzadzenia w ktorm to jest? w tym wczorajszym nie znalazlem
@ardan95: to tos mi "zrobil dzien" pomimo ze jest 7 rano :DDDD
Uzycie "bynajmniej" w takim kontekscie (kiedy powinno uzyc sie "przynajmniej") jest odniesieniem do mema z nosaczem i podpisem "bynajmniej na bombelki dali" co sie odnosi do 500+ i ma pokazac jak to wyglada.
Uzywanie "bynajmniej" gdy powinno byc "przynajmniej" ma na celu pietnowanie patologii. No ale to
@ardan95: No to tym bardziej trafiona.
Dobitnie ukazuje patologie
to wiele mówi o naszym społeczeństwie
@tekon: Ten "Lud" to i tak masek nie nosił. Byłem 3 tyg temu w Polsce B i patrzyli się na mnie w maseczce jak na kosmitę albo likwidatora z czarnobyla.
@ardan95: błąd non stop popełniany przez większość polaków to głosowanie na pis. Dziekuje, zamykam dyskusje.
@tekon: wbrew wielu opiniom, że tam są idioci, to jednak sprytnie i inteligentnie zarządzają złością i oczekiwaniami tłumu.
Blokada pieniędzy przez rząd.