Wpis z mikrobloga

@frankunderwood2: Też się boję. Najlepiej to kupić i iść spać. Jak już zaczniesz patrzeć to można oszaleć. Przydałyby się newsy o binance albo cokolwiek innego jakieś kopyto znanej instagramerki z nafter w tle
  • Odpowiedz
@frankunderwood2: ciężko stwierdzić co będzie od 6h cisza na twiterze. Może się okazać, że to jakimś cudem przebije opór. W sieci mało informacji, na reddit nie ma społeczności. Zobaczymy. Kusiło mnie mocno żeby zostać, ale po takich wzrostach po prostu miało przyjść odreagowanie - to jest zdrowe dla projektu. Pytanie czy devy to pociągną czy wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
@1Lupa jedyne co jest to telegram gdziw około 18k osob, ale jedyne co tam wysylają to gołe laski, zeby ludzie kupowali bo do 10 dolarow dobije i tak dalej ze 1 dolar dzisiaj bla bla. No ja sprzedałem, trochę zaluje ze przy 2,5 wyszedlem a nie wcześniej ale zarobiony i tak w miare jestem. Zostawiłem jeszcze symboliczne 20 dolarów jeśli by uroslo strasznie
  • Odpowiedz
@fejka: Zabawa na 102. Żałuję, że nie dołożyłem więcej. Jest nowy tweet jest dobrze. Lecimy. W każdym razie fajnie się znowu gada jak się patrzy z innej perspektywy. Liczyłem na trochę większy spadek, ale ważne, żeby rosło
  • Odpowiedz
@fejka: Właściwie nie tyle liczyłem na większy spadek co dłuższe trzymanie tej czerwonej świecy na tym najniższym poziomie. Ten wykres tak zapierd*ala, że nie da się nawet zastanowić
  • Odpowiedz