Aktywne Wpisy
Korsir +91
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
animal +171
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A poza tym bądź szczery i zamiast dać się wykorzystać, napisz, że myślałeś, że tęsknią, a oni tylko chcą zadania. Napisz po ludzku, że jest Ci przykro i przestań udawać
@Matrioszkawkieszeni: zawsze się może znaleźć jakiś kuzyn, kuzynka, ciocia, wujek.
Kiedyś dostaję na Fb wiadomość od kuzyna, że mam pomóc jego horej curce z nutami na muzykę. Jak zapytałem, skąd pomysł że niby znam się na nutach, to odpowiedział, że przecież 10 lat temu miałem gitarę ¯\_(ツ)_/¯
Inny starszy kuzyn kiedyś (miałem z 17-18 lat) mnie nawiedził w domu i naciskał, żebym
(╯︵╰,)