Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +411
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
alkoholik000 +300
Zdanie legendy, starego człowieka, którego pokolenie już dawno odeszło na emeryturę Kazimierza Kmiecika i którego obraz futbolu zatrzymał się w czasach Gmocha, ważniejsze niż pomysł na granie profesjonalisty Hyballi? A kto tego Hyballę zatrudniał, jak nie Kubuś? Kto niemieckiej stacji ZDF udzielił wywiadu, że zna Hyballę z pracy w Borussii i że dla tego trenera praca w Wiśle będzie przepustką do dużej kariery?
Mam dosyć tego zamtuzu na kółkach, nie mam już ochoty kompulsywnie przeglądać doniesień z klubu i przeżywać wszystkie niepowodzenia. W dobrej wierze kupowałem akcje klubu, myślałem, że mu pomogę, że mamy wspólny interes. Dałem się oszukać.
Żegnajcie.
#wislakrakow
A potem szok i niedowierzanie, że karze biegać na treningach i ma inną wizję, niż stare dziady Kmiecik, Boguski (dobra forma w 2010) i Maciej (kim ty #!$%@? jesteś pajacu (Patryk Małecki)) Sadlok, który do dzisiaj nie potrafi kopnąć z rogu
Po pierwsze, w wywiadzie dla ZDF nie przypominam sobie żeby mówił, że Hyballa to jego znajomy. Narrator jedynie mówi o "alte bekannte", ale Kuba nigdzie nie wspomina o ich znajomości. O przepustce do dużej kariery już tak. W polskich mediach było podawane, że Kuba go nie znał z czasów Borussi, tak samo nie on wymyślił jego kandydaturę.
Po drugie, skąd przekonanie
Znasz takie nazwiska jak Żurawski, Frankowski, Brożek? Spytaj otoczenie Wisły jaka role odegrał Kazimierz Kmiecik w ich szkoleniu.
Koszulkę chętnie odkupie.
A potem szok i niedowierzanie, że karze biegać na treningach i ma inną wizję, niż stare dziady Kmiecik, Boguski (dobra forma w 2010) i Maciej (kim ty #!$%@? jesteś pajacu (Patryk Małecki)) Sadlok, który do dzisiaj nie potrafi kopnąć z rogu.
To jest klub-mem i cyrk
Nie dziwię się, że się skonfiktował, był przyzwyczajony do profesjonalizmu i ciężkiej pracy na zachodzie, a trafił na układy, poklepywanie się po pleckach i bujaniu się na mgiełce dawnej chwały Wielkiej Wisły, coraz bardziej odległej i coraz mniej możliwej do powtórzenia kiedykolwiek.
Podkreślam ponownie, to zarząd / trio ponosi winę za ten cyrk, a grający piłkarz wchodzi w jego
Gdyby nie covid to z długu już byśmy schodzili pewnie poniżej 10 milionów. Jest pompowana masa kasy w akademie, każdy w klubie dostaję wypłaty na czas. Wiele spraw w klubie już działa lepiej a strona sportowa też będzie poprawiona. No zajebiście było za czasów Sharksów. Ściąganie zawodników i nie płacenie im (przez co kilku
Za rok tu wrócę i sprawdzę, co udało się osiągnąć z Polakiem na pozycji trenera i z bratem na pozycji prezesa.
Oczywiście klub już nie jest jawnie rozkradany jak za rządów Marzenki, ale wkradł się w niego rak nepotyzmu. Ciężko, aby było gorzej niż wtedy
Chyba każdy trzeźwo myślący, zdaje sobie sprawę że aktualnie jest nam bliżej do dołu tabeli niż do czuba. Dopóki nie będą wyprostowane finanse to tak będzie. Rozumiem to i poniekąd się na to zgadzam.