Aktywne Wpisy
niemalala7 +2
Wyobraźcie sobie jakimi #przegryw są spadkowicze trzymający czystą gotówkę od roku 2004 i liczący na spadki nieruchomości mieszkań. Fakt, że w roku 2024 mniej minimalnych krajowych trzeba władować w mieszkanie, ale ktoś kto trzyma kapitał od roku 2004 i dostrzegający obecne wzrosty musi być przerażony jak niewiele znaczył zarobiony w tamtym okresie pieniądz. Co mądrzejsi swoje pieniądze inwestują, ale można również być idiotą i trzymać pieniądze pod kołdrą w pierzynie,

#dobranoc
Idem spać, elo 😴🤚
Idem spać, elo 😴🤚
źródło: temp_file4205083637970427557
Pobierz

#zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze jest druga grupa, która zrozumiała że skoro i tak po 5 latach na siłce #!$%@? wyglądają to zaoszczędzą na karnecie i będą robić pompki, bo łatwiej sobie usprawiedliwić #!$%@?ą sylwetkę bo #kalenistyka ( ͡
Sporo osób z którymi można było pogadać o czymś więcej niż to "czy owca wk jest na bombie" przestało się udzielać. Myślę że tak jak większość, zostaje tu dla aktywności kilku osób, z którymi zwykle mam też już kontakt poza wykopem. Dobrze byłoby tchnąć trochę życia w tagi i myślę że jest to do zrobienia, tylko nie wiem czy komuś chce się przebijac przez ten wieczny spam.
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli nie trollujesz to z takim podejściem nie wróżę sukcesu ¯_(ツ)_/¯
nie wiem co znaczy dla Ciebie bardzo dobrze wyglądający natural. Większości bardzo dobrze wyglądającym czy bardzo silnym naturalom i tak nikt nie wierzy ¯\_(ツ)_/¯ a Ty rób jak chcesz, ja tylko mówię, że mało wiesz i rozumiesz a limit jest dalej niż Ci się wydaje.