@gorzki99: nie muszę być nowoczesne, musi być ich tylko na tyle dużo żeby izraelskie sie skończyły, ciekawe w sumie jakie Izrael ma zapasy. Na Twitterze czytałem, ze hamas ma około 160k rakiet, wiec no raczej kwestia czasu aż się przebiją
czy ja wiem, realnie nikt nie zapłacze nad izraelem, praktycznie to pewnie zaraz tam usa przyleci z pomocą
@Pangia: AAAA zle zrozumialem. Mossad to izraelski jest-jakos tak z kontekstu przyjalem ze mowimy o hamasie. Wycofuje to co napisalem bo pisalem przyjmujac ze chodzi o hamas a nie mossad.
Chodzilo mi o to ze gorzej bedzie jak hamas sie przeliczy.
@mat9: Czyli zburzenie budynku, to jeszcze nie jest wystarczający powód? Takie coś na zasadzie "zaraz ci jebnę", a druga strona zabiera się za ich matkę, po czym tamci "no zaraz dostaniesz" ( ͡°͜ʖ͡°) Granica znów przesunięta.
@Imod: gdzie te dzieci mordują? W islamistycnej propagandzie? Jak to jest możliwe, że kilka milionów Arabów żyje w Izraelu i jakimś magicznym sposobem ich populacja rośnie?
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#izrael #wojna #geopolityka #palestyna #hamas
źródło: comment_1620758257ivXNS6AtR7OjtEjWahiiaL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@mat9: Obawiam sie ze to tylko zwykle straszenie. Nie do konca jestem pewien czy maja na tyle "mocy przerobowych" zeby spelnic grozbe.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Elmirka16:
@Pangia: No i to jest rozwiazanie-pod warunkiem ze ma sie tyle tego miesa.
@Pangia: Gorzej bedzie jak sie przeliczyl/mial bledne dane.
@Pangia: AAAA zle zrozumialem. Mossad to izraelski jest-jakos tak z kontekstu przyjalem ze mowimy o hamasie.
Wycofuje to co napisalem bo pisalem przyjmujac ze chodzi o hamas a nie mossad.
Chodzilo mi o to ze gorzej bedzie jak hamas sie przeliczy.