Wpis z mikrobloga

@kaifasz: To zależy czy teraz masz kartę, mixa czy abonament. Jeśli kartę to max parę dni, a może i w 2-3 się uda. Jeśli abonament to zależy czy na czas nieokreślony (wtedy musisz poczekać min jeden pełny okres rozliczeniowy). Jak na czas określony albo mix to zależy kiedy ci się kończy umowa.
  • Odpowiedz
@kaifasz: Normalnie w salonie w4 jak przyjdziesz do południa, to nawet tego samego dnia, a raczej po północy, bo coś między 1 a 2 chyba przenoszą numery.
W punkcie to nie wiem. Nawet nie wiem czy się da
  • Odpowiedz
@kaifasz: nawet jak masz na abonament to możesz przenieść na drugi dzień, tylko musisz jasno określić we wniosku, że przenosisz w trybie DAY. wadą takiego trybu przeniesienia jest to, że zapłacisz orange miesiąc abonamentu mimo, że już nie będziesz miał numeru u nich
  • Odpowiedz
@kaifasz: Przenosisz mirku w dniu okresu rozliczeniowego (oczywiscie jak masz juz umowe na czas nieokreslony).
Jesli nie to zachowujesz wyp.

W teleakcess przenosilem z nju do virgin na karte. Przyszedlem kolo 18.00 i dalem przeniesienie na jutro. Okazalo sie, ze virgin robi do 18.00 wiec moj wniosek im wpadl o 9.00 rano. Finalnie przeniesli mi numer pojutrze.
Takze miej to na uwadze. PS: Będzie taniej ale zasięg to taki r--------l....
  • Odpowiedz