Na angielskojęzycznych stronach pisali o przemywaniu tego jakimś rozpuszczalnikiem. Ale czy miało to na celu usunięcie środka czy ekstrakcję lsa nie wiem
@NoJaAKto przy okazji zainteresowałem się trochę tematem lsa i dowiedziałem się, ze nasiona z firmy legutko średnio działają. Lepiej kupić od rekwiat lub z zagranicznych stron
Zabieg inkrustacji nasion wykonywany przez odbiorców we własnym zakresie może mieć różną skuteczność.Dlatego została wprowadzona nowa metoda zaprawiania – inkrustacji.
Polega ona na wytworzeniu wokół nasion powłoki polimerowej, w której trwale i precyzyjnie rozmieszczone są odpowiednie pestycydy. Metoda ta pozwala na ograniczenie zużycia zapraw, zwiększa skuteczność i przedłuża okres działania preparatu.
Dzięki trwałemu związaniu zapraw z nasionami zwiększa się bezpieczeństwo pracy. Problem stanowiło łączne stosowanie zapraw grzybo i owadobójczych na
#narkotykizawszespoko
#psychodeliki #psylocybina dla zasięgu
pierwszy akapit:
https://fajnyogrod.pl/porady/jakie-nasiona-na-kielki-wybrac-oto-5-najlepszych-propozycji/
Może warto spytać producenta czy impregnują?
Na angielskojęzycznych stronach pisali o przemywaniu tego jakimś rozpuszczalnikiem. Ale czy miało to na celu usunięcie środka czy ekstrakcję lsa nie wiem
@Jakis_Leszek
Napisałem maila do nich, ciekawe czy odpiszą XD
Mówisz o tych?
Odpisali (ʘ‿ʘ)