Mireczki z #katowice jutro robimy z koleżanką mikrogrilla na 3 stawach. Start miedzy 14 a 15 :) jakby ktos mial ochote wpasc na male #wykopiwo to zapraszaju (。◕‿‿◕。)
@Lapidarny kolezanka lubi sport, ja mam dwie lewe rece, ale czemu nie xD posmiejecie sie ze mnie xD tylko, ze ja mam 2 zmiany w przyszlym tygodniu ( ͡°ʖ̯͡°) chyba, ze weekend tez pasuje
@fiman najwyrazniej :D @Lapidarny kurde, kto bogatemu zabroni podrozowac, zazdro!!! Dania <3 jakby cos to wpadaj, a jak nie, to po powrocie- cieple dni sie dopiero zaczynaja (。◕‿‿◕。) btw wino przynies Ty #pdk bo zycia nie znam ( ͡°͜ʖ͡°) @zalogowany_jako naprawiaj na spokojnie, my sie dopiero rozkrecamy :D
@balbezaur: na karkowke to porzadniejszy gryll od takiego biedronkowego ( ͡°͜ʖ͡°) nie tagowalam #slask czy innych miast, zeby mnie mireczki nie zabily ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Snusmumriken_: potwierdzam, kto z Lapisiem nie pił wina na trzech stawach ten życia nie zna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lapidarny kurde, kto bogatemu zabroni podrozowac, zazdro!!! Dania <3 jakby cos to wpadaj, a jak nie, to po powrocie- cieple dni sie dopiero zaczynaja (。◕‿‿◕。) btw wino przynies Ty #pdk bo zycia nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zalogowany_jako naprawiaj na spokojnie, my sie dopiero rozkrecamy :D
@Snusmumriken_: to akurat praca, nie przyjemności (╯︵╰,)
( ͡º ͜ʖ͡º)
nie tagowalam #slask czy innych miast, zeby mnie mireczki nie zabily ( ͡° ͜ʖ ͡°)