Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 30
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:02, Sobota, 08 maja 2021. Imieniny: Stanisława, Lizy, Wiktora. Słońce wstało dziś o 04:54. Będzie oświecało nas 15 godzin i 36 minut, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:31. Ciemna noc zapadnie o 22:16, ale gwiazd można wypatrywać od 21:15.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzień dobry!
Tak to już sobota ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Smacznego i pożywnego jedzenia aby a-----l miał się jak trawić a łeb nie miał powodu następnie do bolączek ¯_(ツ)_/¯ najlepiej jajko z majonezem ( )
Pysznej kawy, dużo uśmiechu i słońca a humor sam będzie się o
wynalazekone - ! spoiler @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu ...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
Hej Ptysie!
No i przyszedł ten dzień, że mi tak plecy połamało, że nie dałam rady dojść do wlasnego łóżka. Spałam zwinięta w pokoju gościnnym. A teraz dogorywam już w salonie na kanapie.

Niech ktoś wynajdzie przeszczep pleców, pliska.

Miłego weekendu, trzymajcie się i pamiętajcie, żeby czasem zatrzymać się i nacieszyć oczy pięknym widokiem. Podobno patrzenie na zieleń wpływa na człowieka bardzo relaksująco.
  • Odpowiedz
Hejo hejo, sobota rano, człowiek wypoczęty, no prawie wypoczęty. Zaraz na zakupy, parę mebelków brakuje, drobne zmiany w domu. Może uda się parapet kupić nowy. Dzieciaki sprzedaliśmy dziadkom więc hulaj dusza piekła nie ma. () Trzymajcie się ciepło. ʕʔ

• Odpowiedz
Strasznie wczoraj zachlałem aż @TomTailor100 byłby dumny. Co prawda nie paliłem blantów do piątej rano ale film mi się urwał jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż n--------a. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano bo mam obowiązki. Mam pieska. Niektórzy mówią, że nie można chlać jak się ma pieska, ale to nie prawda. Można, tylko trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność W załączniku przesyłam moje zdjęcie poglądowe i życzę
w.....y - Strasznie wczoraj zachlałem aż @TomTailor100 byłby dumny. Co prawda nie pal...

źródło: comment_1620470281OI9mQy52KVEzoNnKr9lHS1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@bolorollo: jakieś sensowne stawki chociaż zapropōnowali ci dziadkowie, czy musiałeś sprzedawać poniżej wartości?
@lenythenub: wozidło bez dachu straszna bieda, ale z jakiegoś powodu producenty rak to sprzedają. Uj z tym, że w takim pół roku, jak nie więcej, nie idzie robić, bo na ciebie leje, wieje, zimno jak s------n, do tego po każdym deszczu wszystek sterowania mokry (absolutny bezsens wg mnie, no ale). Wozidło twoje, czyście pożyczali?

@micke
  • Odpowiedz