Aktywne Wpisy
Lukardio +79
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +556
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:02:02, Sobota, 08 maja 2021. Imieniny: Stanisława, Lizy, Wiktora. Słońce wstało dziś o 04:54. Będzie oświecało nas 15 godzin i 36 minut, w zenicie znajdzie się o 12:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:31. Ciemna noc zapadnie o 22:16, ale gwiazd można wypatrywać od 21:15.
Dzień dobry!
Tak to już sobota ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Smacznego i pożywnego jedzenia aby a-----l miał się jak trawić a łeb nie miał powodu następnie do bolączek ¯_(ツ)_/¯ najlepiej jajko z majonezem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Pysznej kawy, dużo uśmiechu i słońca a humor sam będzie się o
Niby fajny ale jednak nie do końca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
https://www.ilove.elblag.pl/koszulka-biennale-elblag-batman-formy-przestrzenne-ada-kotynska
Tutaj można zamówić koszulkę z elbląskim Batmanem 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
No i przyszedł ten dzień, że mi tak plecy połamało, że nie dałam rady dojść do wlasnego łóżka. Spałam zwinięta w pokoju gościnnym. A teraz dogorywam już w salonie na kanapie.
Niech ktoś wynajdzie przeszczep pleców, pliska.
Miłego weekendu, trzymajcie się i pamiętajcie, żeby czasem zatrzymać się i nacieszyć oczy pięknym widokiem. Podobno patrzenie na zieleń wpływa na człowieka bardzo relaksująco.
Dzień dobry (。◕
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub
Czas się ogarnąć i
@slabehaslo: ojej, jak ładnie powiedziane! Zapisuję w moim notesie w lamy.
@wynalazek_one
@shitty_support
@lenythenub: wozidło bez dachu straszna bieda, ale z jakiegoś powodu producenty rak to sprzedają. Uj z tym, że w takim pół roku, jak nie więcej, nie idzie robić, bo na ciebie leje, wieje, zimno jak s------n, do tego po każdym deszczu wszystek sterowania mokry (absolutny bezsens wg mnie, no ale). Wozidło twoje, czyście pożyczali?
@micke
Dzień dobry, miłego dnia!