Wpis z mikrobloga

@masterhak2: Mirki, kurde, nie dajcie się nabierać na takie oczywiste zarzutki xD przecież wiadome, że gość leci w c***a. Ja tylko napisałem, że poszło, żeby go uwiarygodnić przed zielonkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DamiDami: Tyle ważą te filmy. Sam mam na dysku sciagniete.
  • Odpowiedz
@Jomahajomaso: Ja nie twierdzę, że tyle nie ważą, albo, że gość, który wstawia takiego posta na mirko ich nie ma, bo pewnie i ma. Inna sprawa, że nikomu nie wyśle do nich dostępu. Całe mirko zasrane takim trollingiem, plus setką komentarzy pod każdym postem z wysypem zielonek piszących "pw plis" xDDD
  • Odpowiedz
@Jomahajomaso: a j---ł ją pies. Nie wiem kto i po jaką cholerę chce w ogóle oglądać jakieś jutuberki i inne badziewia tego typu. Karyny z mordą ziemniaka i toną tapety. Wszystkie wyglądają tak samo i mają szambo w łepetynie. Szkoda tracić czas :)
  • Odpowiedz
@Jomahajomaso: ja to się w------m, bo taka p--------a zrobi na fali takiego gównianego fejmu karierę, jak jakaś z-----a linkiewicz i będzie potem przez 5 lat odcinaź kupony od pokazania psiochy w necie. Straszne jest, co spermiarstwo zrobiło z internetem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jomahajomaso: nie no, czaję samą chęć zobaczenia. Nie czaję tylko żebrania przez pół dnia o linki i wstawiania foty z garnkiem na głowie, followa profilu i innych zabiegów mających na celu obejrzenie czegoś takiego przez 5 minut. Poza tym tak, jak wspomniałem w drugim komentarzu, wkurza mnie robienie celebrytów z idiotów i e-k---w.
  • Odpowiedz