@masterhak2: Mirki, kurde, nie dajcie się nabierać na takie oczywiste zarzutki xD przecież wiadome, że gość leci w c***a. Ja tylko napisałem, że poszło, żeby go uwiarygodnić przed zielonkami ( ͡°͜ʖ͡°)
@DamiDami: Tyle ważą te filmy. Sam mam na dysku sciagniete.
@Jomahajomaso: Ja nie twierdzę, że tyle nie ważą, albo, że gość, który wstawia takiego posta na mirko ich nie ma, bo pewnie i ma. Inna sprawa, że nikomu nie wyśle do nich dostępu. Całe mirko zasrane takim trollingiem, plus setką komentarzy pod każdym postem z wysypem zielonek piszących "pw plis" xDDD
@Jomahajomaso: a j---ł ją pies. Nie wiem kto i po jaką cholerę chce w ogóle oglądać jakieś jutuberki i inne badziewia tego typu. Karyny z mordą ziemniaka i toną tapety. Wszystkie wyglądają tak samo i mają szambo w łepetynie. Szkoda tracić czas :)
@Jomahajomaso: ja to się w------m, bo taka p--------a zrobi na fali takiego gównianego fejmu karierę, jak jakaś z-----a linkiewicz i będzie potem przez 5 lat odcinaź kupony od pokazania psiochy w necie. Straszne jest, co spermiarstwo zrobiło z internetem ( ͡°ʖ̯͡°)
@DamiDami: Wiesz taka ciekawość. Takich szonów są tysiace, ale jak się okazuje, ze to Polka z milionowym kontem na insta to jakoś inaczej się na to patrzy ( ͡°ʖ̯͡°)
@Jomahajomaso: nie no, czaję samą chęć zobaczenia. Nie czaję tylko żebrania przez pół dnia o linki i wstawiania foty z garnkiem na głowie, followa profilu i innych zabiegów mających na celu obejrzenie czegoś takiego przez 5 minut. Poza tym tak, jak wspomniałem w drugim komentarzu, wkurza mnie robienie celebrytów z idiotów i e-k---w.
@Zarzutkkake: macie sto tysiecy panienek na wyciagniecie reki na stu tysiacach stron, a bijecie sie o jakies dziewcze z bebzolem jak Buka. Troche to srednie.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#natsu
źródło: comment_1620325454Gav8dX4cGVHavdhlKJqxvI.jpg
Pobierz@DamiDami: Tyle ważą te filmy. Sam mam na dysku sciagniete.
@Cebsoon966: XDDDDDDDDDDD jaka desperacja xDDDDDDD