Wpis z mikrobloga

#pokaznogi #pokazforme #bloatpill

Byłem dziś na siłce Gym El Toro w Sosnowcu i szczerze polecam. Najlepiej wyposażona siłka na jakiej byłem (w kontekście trójboju), a byłem raz na Platinium w Krk, na wielu Smartach no i pomniejszych różnych siłowniach, na żadnej stricte trójbojarzowej nie byłem.

Z takich ciekawych rzeczy to jest Texas Deadlift Bar, belt squat(!), Campered Bar, łańcuchy, gumy, czerwone i niebieskie eleiko czy ławki eleiko. Nie zwrócilem uwagi do ilu kg są hantle, ale raczej więcej niż 50 kg, więc też plusik.
Może i jestem księżniczką, ale siady na dobrym gryfie od razu lepiej wchodzą, niesamowicie stabilnie leży ta sztanga, będę tam z przyjemnością jeździł.

#mikrokoksy
DywanTv - #pokaznogi #pokazforme #bloatpill 

Byłem dziś na siłce Gym El Toro w Sos...

źródło: comment_1620249174VMbND0Q9yjWJtQdHEIyGs9.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@RamzesXIII: Raczej nie. Siostra ostatnio mi powiedziała, że pewnie sobie wstrzykuje zastrzyki na siłowni i ona powie mamie xD Czasem ktoś spyta czy natural, ale nie bardzo często xD
  • Odpowiedz
@DywanTv:

Siostra ostatnio mi powiedziała, że pewnie sobie wstrzykuje zastrzyki na siłowni i ona powie mamie xD

xDD
jesteś większy i silniejszy od niej - nie możesz być naturalem
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: Na ogół używam 0,6x30 i kupiłem ostatnio 300 sztuk. Ale najpierw chce wykorzystać te zastępcze co mi leżą już dłuższy czas. Towar idzie przez nie normalnie, przez insulinówkę szedł zdecydowanie ciężej, ale insulinówkę używam tylko na kilka tygodni przed zawodami, gdzie na udach tego fatu już praktycznie nie mam od strony zewnętrznej.
  • Odpowiedz