Aktywne Wpisy

Aztec26626 +660
Ostatnio w miejscowości z której pochodzę (gmina Nowa Słupia, woj. Świętokrzyskie) doszło do włamania do domu prywatnego, gdzie skradziono pieniądze i biżuterię. Na grupie na Facebooku zauważyłem, że do podobnego włamania/próby włamania doszło niedaleko. Na szczęście na posesji była kamera i nagrała dwóch gagatków.
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ
źródło: temp_file5223414242624622437
Pobierz
1-1-1-1 +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- Heyah - 20zł/20gb - znana sieć więc raczej bez problemów z zasięgiem i obsługą klienta
- Mobile Vikings - 25zł/20gb - z tego co wiem też raczej bez problemów z zasięgiem i obsługą, na plus kumulacja gb
- Lyca Mobile - 20zł/35gb - nie znam opinii, ale wydaje się mniej zaufany, na plus kumulacja gb i zniżka za pakiet terminowy
- Lajt Mobile - 25zł/30gb - nie znam opinii, ale wydaje się mniej zaufany
- Otvarta - 18zł/21gb - nie znam opinii, ale wydaje się mniej zaufany
Generalnie zależy mi na minimum 20gb a 5zł w cenie nie robi dla mnie aż takiej różnicy jeśli byłoby to poparte złymi bądź dobrymi doświadczeniami z operatorem. Może ktoś się wypowiedzieć na temat wymienionych opcji bądź zaproponować coś innego?
#gsm #pytanie #pytaniedoeksperta #prepaid #mobilevikings #lajtmobile #lycamobile #heyah #otvarta