Aktywne Wpisy

fsfdjf +407
nigdy nie zapomnę jak miałam kanałowe leczenie zęba i pan endodonta opierał na moim ramieniu swój bebzon. pomimo tego, że słyszałam jak mu kichy pracują to bardzo przyjemnie to wspominam bo byłam bardzo zestresowana a ten bebzon na ramieniu był ciepły i miękki i był takim trochę bebzonem wsparcia emocjonalnego

padzi +96

Wśród nich:
-Wybudowanie 75 tysięcy mieszkań na wynajem - koszt tego programu miałby wynieść 5mld czyli jedno mieszkanie kosztowałoby 67 tysięcy złotych.
-30% środków na samorządy. Oni chyba nie przewidzieli, że PIS da najwięcej pieniędzy posłusznym mu samorządom. ¯_(ツ)_/¯
Reszta też dosyć śmieszna ale nie chce mi
źródło: comment_1620019078tdoopq69rTIrutOBV3WOoP.jpg
PobierzA nawet jakby tak się stało to że będą dostępne dla ludzi spoza partyjnego klucza? xDDDDDDD
@Gaku745: Ładnie to tak nie przyznawać się do swoich? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Gaku745: A jak prawicowcy mówią, że PiS to nie jest partia prawicowa - to wg Was nie jest to prawda.
@Gaku745: kogo obchodzą 'wy'? Tag jest dla wszystkich, a większość ludzi ma tu demokratycznie bekę z socjalizmu czy antykapitalistycznej partii Razem, która dogadała się z PIS. #antykapitalizm nie jest twoją własnością prywatną, żebyś ograniczał ludziom możliwość postowania.
@Deska_o0: lmao, kto w to wierzy, Ziobro by coś ugrał dla siebie i by poparł i tyle
Na szczęście lewica temu zapobiegła bo o zgrozo jeszcze wybory byśmy mieli wcześniej
Jaką wy macie barwną wyobraźnię nie mającą nic wspólnego z rzeczywistością...
@justkilling: Wiadomo że trzyma wszystkich w garści i nikt nawet nie pomyśli o odejściu z partii albo o zgrozo założeniu własnego koła, a nie czekaj xD
@justkilling: i pisze to typ który wierzy w obietnice karakana xd