Wpis z mikrobloga

W sumie ankieta dla tagu #revoltagainsthemodernworld
Co jest waszym zdaniem największym problemem nowoczesności?
#neoreakcja #konserwatyzm

Co jest waszym zdaniem największym problemem czasów współczesnych

• Uzależnienie człowieka od technologi 6.5% (12)
  • Wyalienowanie współczesnego człowieka 10.2% (19)
  • Degradacja środowiska 17.7% (33)
  • Moralny relatywizm 8.1% (15)
  • Multikulturalizm 10.8% (20)
  • Wzrost władzy korporacji 14.0% (26)
  • Wzrost problemów psychicznych 8.6% (16)
  • LGBT 11.3% (21)
  • Wzrost postaw hedonistycznych 5.9% (11)
  • Coś innego 7.0% (13)

Oddanych głosów: 186

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Al-3_x: nie wiem czy największy, ale według mnie ważny problem który implikuje wiele innych to mega przetworzone jedzenie.
Takie żarcie r---------a system hormonalny ludzi- facetom rosną c---i i nie wytwarzają tesosteronu który potrzebuje tłustego jedzenia odzwierzęcego. W połączeniu z siedzącym trybem życia rodzi to tragedie.
Dlatego bez grama przekory pisałem o tym, że najlepsze co można zrobić w ramach #revoltagainsthemodernworld to zacząć jeść tłusto i podnosić ciężary.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: No to jakbym miał tak na poważnie odpowiedzieć, to wiele z tych problemów jest powiązanych, dość mocno. Tak na przykład samo uzależnienie od technologii nie jest niczym złym, ale już wyalienowanie jakie to powoduje, które z kolei prowadzi do problemów psychicznych, tak. Nie mniej nadal część z tych punktów niebezpiecznie zalatuje chochołem, czy jakąś wizją świata z wrealu24
  • Odpowiedz
@TenTypZez:

Nie mniej nadal część z tych punktów niebezpiecznie zalatuje chochołem, czy jakąś wizją świata z wrealu24

No troche tak ale jak mówiłem robiłem ją pod tutejsze środowisko. Dla mnie geje nie są problemem ale dla niektórych t utaj już tak więc no. Chciałem wiedzieć  dla jak wielu osób.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Jak siedzisz w środowisku, które chce wyeliminować grupę ludzi ze społeczeństwa, choć nikomu nie szkodzą, to ja jednak polecam zmienić środowisko, bo chyba zabłądziłeś
  • Odpowiedz