Aktywne Wpisy
DontDoThis +18
Dostałem dziś 2 możliwości pracy
1 Mechanik maszyn komunalnych (traktory, zamiatarki)
Plusy i minusy:
+ stała stawka 25zł netto na start
+ jestem sam, nikt mnie nie kontroluje
+ proste prace typu wymiany reflektorów, elementów
- brudna praca w nieładnym zakładzie
- 4km od mieszkania
2 Typ od dzwonienia z fotowoltaiki
Plusy i minusy:
+ 1.5km od mieszkania, dojazd autobusem
+ ładne biuro
- zarobek tylko z prowizji, ale to 100zł za
1 Mechanik maszyn komunalnych (traktory, zamiatarki)
Plusy i minusy:
+ stała stawka 25zł netto na start
+ jestem sam, nikt mnie nie kontroluje
+ proste prace typu wymiany reflektorów, elementów
- brudna praca w nieładnym zakładzie
- 4km od mieszkania
2 Typ od dzwonienia z fotowoltaiki
Plusy i minusy:
+ 1.5km od mieszkania, dojazd autobusem
+ ładne biuro
- zarobek tylko z prowizji, ale to 100zł za
johnny_tomala +557
Ambasada RP w Anglii ma wkrótce zarządać od angielskich władz ruchu prawostronnego dla Polaków na terytorium Anglii ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Kempes: ლ(ಠ_ಠ ლ)
Na szczęście to tylko dziadzie bajanie i jedyne co na siebie sprowadza to uśmiech politowania.
@galicjanin: polityka zagraniczna wg. Piss, 2021 koloryzowane xD
Grają pod swoją wewnętrzną, zaściankową publiczkę po prostu. Tu potrzeba wroga, kapitalistyczny zgniły zachód, wróg KOŚCIOŁA, RODZINY xD
Utrzymanie się przy korycie jest dla nich ważniejsze niż kreowanie pozytywnych relacji na arenie międzynarodowej. Tania podróbka polityki kremla w pissowskim sosie #!$%@?.
Ale jak Kaczor, główny sprawca kowidowej katastrofy, coś tam pod nosem mlaska do Niemców że nie potrzebujemy pomocy i w sumie to możemy my im pomóc, to chyba cała europa ma 'xD' na twarzy.
Teraz czekam jak tylko wezmą $ od EU, jaki będzie festiwal obwiniania 'łunii' o wszystkie swoje porażki.
@galicjanin: Po czym rusza na Czechy ofensywa Wojska Polskiego wyposazondgo w zardzewiale szabelki. Ofensywa zostaje szybko zatrzymana a Czesi ruszaja z kontruderzeniem na Slask i Dolny Slask. Nie spotykaja zadnego oporu, witani sa jak wyzwoliciele. Wojewodztwa te zostaja przylaczone do Czech w wyniku plebiscytu. No i